Ένας άντρας με ρούχα παραλλαγής και κόκκινο όχημα σκόρπισε τον ΤΡΟΜΟ στην Αμβέρσα-Επιστράτευσαν ακόμη και ΡΟΜΠΟΤ

Τι μεταδίδει ο ανταποκριτής του Star, στις Βρυξέλλες Θάνος Αθανασίου

Στην Αμβέρσα απετράπη την Πέμπτη τρομοκρατικό χτύπημα. Κάποιος ήθελε να μιμηθεί τον μακελάρη του Λονδίνου, ωστόσο τον πήραν χαμπάρι οι αρχές, όπως μεταδώσαμε νωρίτερα στο star.gr.

Όπως μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο του Star και στην Μάρα Ζαχαρέα, ο ανταποκριτής του καναλιού στις Βρυξέλλες, Θάνος Αθανασίου «στο Βέλγιο, στις διαβάσεις προτεραιότητα έχουν οι πεζοί και όχι τα οχήματα. Ένας άντρας επιχείρησε να μπει σε πολυσύχναστο δρόμο και με ένα κόκκινο Citroën c5 station wagon άρχισε να αναπτύσσει ταχύτητα και να αναγκάζει τους πεζούς να πηδούν δεξιά και αριστερά, προκειμένου να τον αποφύγουν. Αμέσως τον είδαν αστυνομικοί και άρχισαν να τον καταδιώκουν, δεν σταμάτησε ούτε σε μπλόκο και ως εκ τούτο εκλήθη η αντιτρομοκρατική. Τελικά αναγκάστηκε το όχημα που είχε γαλλικές πινακίδες, μετά από λίγο να σταματήσει. Ο άντρας που το οδηγούσε, φορούσε ρούχα παραλλαγής και οι αρχές κατάλαβαν ότι πρόκειται για περίεργη περίπτωση».

«Από τον έλεγχο στο όχημα, οι αστυνομικοί βρήκαν μια βαλίτσα και ένα πιστόλι. Όταν είδαν την βαλίτσα υπέθεσαν πως μπορεί να είναι γεμάτη με εκρηκτικά γι αυτό και στο σημείο πήγε αμέσως η ομάδα εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών και με ένα ρομπότ έβγαλαν ένα ένα όλα τα αντικείμενα και είδαν ότι μέσα σε αυτήν υπήρχε και μπουκάλι με βενζίνη. Κάτι ετοίμαζε ο άντρας που ήταν Γάλλος από την Τυνησία. Οι αρχές προσπαθούν μέσω αυτού να δουν μήπως υπάρχουν κι άλλοι πυρήνες πίσω από αυτόν», πρόσθεσε ο Θάνος Αθανασίου.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top