VIDEO για γερά στομάχια-Κύματα 9 μέτρων χτυπούν κρουαζιερόπλοιο όταν πέφτει σε τυφώνα

Εικόνες που προκαλούν… τρόμο

Μην… σου τύχει είναι αυτό που θα δείτε στο video, το οποίο έχει καταγράψει την στιγμή που κύματα 9 μέτρων χτυπούν κρουαζιερόπλοιο που έχει πέσει σε τυφώνα.

Όπως θα δείτε και στις τρομακτικές εικόνες, τον Φεβρουάριο του 2016, το υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο «Royal Carribean» ξεκίνησε το ταξίδι του για τη Φλόριντα, αλλά λόγω του τυφώνα αναγκάστηκε να γυρίσει στο Νιου Τζέρσεϊ.

Μέσα στο πλοίο επέβαιναν 4.500 επιβάτες και 1.600 μέλη του πληρώματος. Αν και το περιστατικό συνέβη πριν ένα χρόνο, το νέο video που δημοσίευσε τώρα ένας από τους επιβάτες του, ο Stephen J Burke, (στους λογαριασμούς του στο Reddit και στο YouTube) είναι για… γερά στομάχια.

Σε αυτό, φαίνεται ένας από τους επιβάτες να βλέπει εκστασιασμένος τα κύματα να χτυπούν το πλοίο και να λέει: «Μένουμε σε μια θέση, ελπίζοντας να μην πεθάνουμε». Ο φίλος του, ακούγεται να λέει: «Ο Χριστός, φίλε! Είμαστε κάτω από το νερό».

Από τους ανέμους των 193 χλμ/ώρα και κύματα 9 μετρων να χτυπούν σχεδόν όλη τη νύχτα το πλοίο, τραυματίστηκαν τέσσερις επιβάτες, ενώ προκλήθηκαν και σημαντικές ζημιές στο κατάστρωμα και άλλους χώρους του κρουαζιερόπλοιου. Είναι χαρακτηριστικό πως κατά τη διάρκεια της καταιγίδας, το πλοίο έγερνε τουλάχιστον κατά 45 μοίρες!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΝ ΑΝΤΕΧΕΤΕ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top