O μυστικός στρατός του Ερντογάν, με αρχηγό φανατικό ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ!

Ποια είναι η οργάνωση "Σαντάντ"

Τα τάγματα του Ερντογάν, οι παρακρατικές οργανώσεις που εκτελούν διαταγές του τούρκου προέδρου, έχουν απασχολήσει εκτενώς τα Μέσα Ενημέρωσης της γειτονικής χώρας. Μία από αυτές είναι η Σαντάντ και ο φανατικός ανθέλληνας, ισλαμιστής αρχηγός της.

Η Σαντάτ αποτελείται από μέλη του ISIS και της Αλ Κάιντα και έχει "αναλάβει τον ρόλο του δολοφόνου, καθώς η δεσποτία είναι αποφασισμένη να κάνει εμφύλιο πόλεμο", όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ της ιστοσελίδας της τουρκικής αντιπολίτευσης ODA TV.

Ο ουσιαστικός ιδρυτής της είναι το ΑΚΡ, το κόμμα του Ερντογάν. Αρχηγός της, ο ανθέλληνας φανατικός ισλαμιστής απόστρατος αξιωματικός Αντνάν Τανριβέρντι. Στόχος, να δημιουργήσει, μεταξύ άλλων, αλλεπάλληλα επεισόδια στο Αιγαίο, τύπου Ίμια. Ορισμένοι θεωρούν ότι η Σαντάντ είναι από τους αρχιτέκτονες της πρόσφατης προκλητικής συμπεριφοράς της Τουρκίας.

Αυτόν τον αξιωματικό διόρισε σύμβουλό του ο Ερντογάν. Όπως έγραψε στο twitter Τούρκος πληροφοριοδότης, η συγκεκριμένη εταιρεία είναι στην πραγματικότητα ένας μυστικός ιδιωτικός στρατός. Δύο Τούρκοι απόστρατοι, μιλώντας στην ιστοσελίδα του CNN Turk, χαρακτήρισαν τον Τανριβένρτι εχθρό του Ατατούρκ και ισχυρίστηκαν ότι προσπάθησε να περάσει τη θρησκεία στον στρατό.

Σκοπός της εταιρείας του είναι να βοηθήσει το Ισλάμ να λάβει τη θέση του μέσα στις υπερδυνάμεις του κόσμου.

Η εταιρεία, όπως φαίνεται και στον χάρτη που έχει αναρτήσει στην ιστοσελίδα της, έχει άμεσες σχέσεις με την Αλβανία και τη Βοσνία, με στόχο να τις καταστήσει δορυφόρους της Τουρκίας.

Έχει δημιουργήσει ερείσματα σε όλα σχεδόν τα μουσουλμανικά κράτη στη νοτιοανατολική γειτονία, μετά τις Αραβικές επαναστάσεις του 2011. Όπως έχει αναφέρει ο αρχηγός της, έχει προσφέρει στρατιωτική βοήθεια κάθε είδους σε 22 μουσουλμανικές χώρες. Έτσι μπήκε και στα ραντάρ των δυτικών μυστικών εταιριών.

Προς το παρόν, είναι ασαφές αν έχει ανάμειξη στη Θράκη. Τουρκικές πηγές υποστηρίζουν ότι η παρακρατική αυτή οργάνωση έπαιξε κρίσιμο ρόλο εκείνο το βράδυ του πραξικοπήματος, οργανώνοντας και κατευθύνοντας οπαδούς του Ερντογάν.

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top