Ο Τραμπ δεν θα πάει στο δείπνο των ανταποκριτών και παρακαλάνε τον… Μπάλντουιν να τον αντικαταστήσει

«Να πάει ο Μπάλντουιν στη θέση του… Θα είναι επικό!»

Σε μια ρήξη με την παράδοση της συνάντησης του επικεφαλής του αμερικανικού κράτους με δημοσιογράφους και διασημότητες, όπου μάλιστα είθισται να επικρατεί χιουμοριστικό κλίμα, ήρθε ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος ανακοίνωσε το Σάββατο ότι δεν θα πάει στο ετήσιο δείπνο της Ένωσης Ανταποκριτών Λευκού Οίκου (WHCD) στα τέλη του Απριλίου.

«Δεν θα παρευρεθώ στο δείπνο της Ένωσης των Ανταποκριτών του Λευκού Οίκου φέτος», έγραψε ο πρόεδρος των ΗΠΑ στον λογαριασμό του στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter, ευχόμενος «όλοι να περάσουν ένα ωραίο βράδυ».

Από εκείνο το σημείο και μετά… το twitter ξεσάλωσε με πολλούς να ασκούν κριτική στον Τραμπ αλλά και να ζητούν από τον Άλεκ Μπάλντουιν, ο οποίος δίνει… ρέστα υποδυόμενος τον Αμερικανό Πρόεδρο στα σκετσάκια του Saturday Night Live , να πάει αυτός ως Τραμπ!

Μερικά εξ αυτών:

«Σας παρακαλώ σας παρακαλώ σας παρακαλώ… Ας καλέσουν οι ανταποκριτές τον Άλεκ Μπάλντουιν στο δείπνο αφού δεν θα πάρει ο Τραμπ»

«Το δείπνο των ανταποκριτών θα είναι ακόμη καλύτερο Με τον Άλεκ Μπάλντουιν ως Ντόναλντ Τραμπ. Τουλάχιστον αυτός θα είναι αστείος»

«Βοήθεια, Άλεκ Μπάλντουιν… Είσαι η μόνη μας ελπίδα για τον δέιπνοπτων ανταποκριτών»

«Να πάει ο Μπάλντουιν στη θέση του… Θα είναι επικό!»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top