Νοσοκόμες χορεύουν τον χορό της κοιλιάς στην Εντατική-ΣΑΛΟΣ από το video

Έντονες αντιδράσεις ξέσπασαν στην Τουρκία για το προσωπικό που ξεφάντωσε εν ώρα εργασίας-Πρώτη ανάρτηση:23-02-2017 12:02

Σάλος έχει ξεσπάσει στην Τουρκία μετά από ένα video που είδε το φως της δημοσιότητας, απεικονίζοντας νοσοκόμες να χορεύουν τον χορό της κοιλιάς, μέσα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ιδιωτικού νοσοκομείου, στην Αττάλεια της Τουρκίας.

Τα γεγονότα στο video φέρονται να συνέβησαν τον περασμένο Δεκέμβριο, ωστόσο το video με τις νοσοκόμες που ξεφαντώνουν κυκλοφόρησε τώρα, με αποτέλεσμα να κάνει το γύρο του διαδικτύου, προκαλώντας πολλές αντιδράσεις.

Ο διευθυντής του νοσοκομείου ανακοίνωσε πως η διοίκηση του νοσοκομείου προχώρησε στην απομάκρυνση του προσωπικού που απεικονίζεται να χορεύει και να ξεσαλώνει μπροστά στην κάμερα, ενώ θα έπρεπε να μεριμνά και να φροντίζει τους ασθενείς. Ακόμη περισσότερο γιατί όλα όσα συνέβησαν, εκτυλίχθηκαν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου οι άνθρωποι δίνουν αγώνα για την ίδια τους την ζωή.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι για την υπόθεση ενημερώθηκε το υπουργείο Υγείας της χώρας προκειμένου να πάρει και αυτό τα απαραίτητα μέτρα αντιμετώπισης παρόμοιων περιστατικών.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top