ΦΡΙΚΗ! Και δεύτερος αστυνομικός στη Γαλλία κατηγορείται ότι βίασε άνδρα με γκλομπ

Καταδικάστηκε σε φυλάκιση και απαγόρευση άσκησης επαγγέλματος

Και δεύτερος αστυνομικός στη Γαλλία βίασε με γκλομπ άνδρα

Σοκαρισμένη είναι η γαλλική κοινή γνώμη μετά από την αποκάλυψη ότι και δεύτερος Γάλλος αστυνομικός δικάστηκε για τον βιασμό ενός άνδρα με γκλομπ.

Το περιστατικό συνέβη στις 29 Οκτωβρίου 2015, όταν ο 28χρονος Αλεξάντρ συνελήφθη μεθυσμένος έξω από την είσοδο της πολυκατοικίας του στο προάστιο Ντρανσί του Παρισιού.

Στέλεχος της δημοτικής αστυνομίας, έσπρωξε τον 28χρονο με το γκλομπ του για να μπει στο περιπολικό, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στον πρωκτό.

Κατά τη διάρκεια της δίκης στα μέσα Ιανουαρίου, ο εισαγγελέας ζήτησε να επιβληθεί στον αστυνομικό ποινή φυλάκισης έξι μηνών με αναστολή και απαγόρευση άσκησης επαγγέλματος για ένα χρόνο, καθώς έκρινε ότι παρόλο που αποδείχθηκε η κακοποίηση, η σεξουαλική πρόθεση δεν τεκμηριώθηκε.

Η απόφαση αναμένεται να εκδοθεί σήμερα, καθώς το δικαστήριο του Μπομπινί απεφάνθη ότι ο αστυνομικός πρέπει να οδηγηθεί εκ νέου ενώπιον της δικαιοσύνης και να δικαστεί από κακουργιοδικείο με την κατηγορία του βιασμού και όχι μόνο της πρόκλησης σωματικών βλαβών.

Ο 28χρονος, ο οποίος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα δήλωσε στα γαλλικά ΜΜΕ ότι περιμένει την παραδειγματική τιμωρία του αστυνομικού, ενώ από την άλλη πλευρά ο συνήγορος του αστυνομικού τόνισε ότι θα ασκήσουν έφεση, καθώς η απόφαση ελήφθη υπό την πίεση της πρόσφατης υπόθεσης με τον βιασμό ενός άνδρα με γκλομπ από άλλο Γάλλο αστυνομικό.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top