Ο ΣΚΛΗΡΟΣ Ερντογάν… ΦΟΒΑΤΑΙ τις κατσαρίδες!

Δεν ξέρει από εντομοκτόνα και απεντομώσεις ο σουλτάνος – Δείτε πως τις αντιμετωπίζει

Ερντογάν κατσαρίδες

Η… απεντόμωση είναι άγνωστη λέξη για τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν! Οι κατσαρίδες ανάγκασαν τον σουλτάνο όχι μόνο να αλλάξει σπίτι, αλλά και να ξοδέψει ένα "σκασμό" λεφτά, προκειμένου να φτιάξει το υπερπολυτελές προεδρικό μέγαρο του!

Σε αντίθεση με τους κοινούς θνητούς που αγοράζουν κατσαριδοκτόνα, παγίδες και ψεκάζουν τους χώρους, προκειμένου να απαλλαγούν από τον εφιάλτη ανεπιθύμητων  εντόμων, ο Ερντογάν όταν δει κατσαρίδα φτιάχνει παλάτια! 

Έτσι, δικαιολόγησε το προεδρικό παλάτι των 1.000 και πλέον δωματίων, ο Ταγίπ Ερντογάν, λέγοντας ότι το κτίριο της πρωθυπουργίας ήταν γεμάτο κατσαρίδες, οι οποίες δεν τον άφηναν να δουλέψει.

Μιλώντας στους προέδρους της τοπικής αυτοδιοίκησης, ο Τούρκος πρόεδρος, ανάμεσα στα άλλα που είπε περί προεδρικού συστήματος και μοναρχίας, εξήγησε ότι έχτισε το ασύλληπτο κτίριο για να το αφήσει κληρονομιά στο έθνος του.

Τι θα άφηνε; Ένα κτίριο με κατσαρίδες;

«Όταν ήμουν πρωθυπουργός, -με το συμπάθιο-, αλλά στις τουαλέτες της πρωθυπουργίας κυκλοφορούσαν κατσαρίδες. Το ξέρατε; Πιστέψτε το, έτσι είναι. Ένας πρωθυπουργός μπορεί να δουλέψει σε τέτοιο γραφείο;», είπε χαρακτηριστικά.

Δεν είναι η πρώτη φορά που έκανε αυτή τη δήλωση ο σουλτάνος! Σε τηλεοπτική του συνέντευξη στα δίκτυα A Haber και ATV, τον Ιούνιο του 2015, ο Ερντογάν είχε επαναλάβει τις δικαιολογίες περί κατσαρίδων

«Αρμόζει ένα τέτοιο γραφείο στον πρωθυπουργό της Δημοκρατίας της Τουρκίας; Δεν τίθεται θέμα σπατάλης όταν πρόκειται για εκπροσώπηση», είχε τονίσει.

Ο Ερντογάν κατηγορείται για υπερβολική σπατάλη δημόσιου χρήματος, καθώς επί πρωθυπουργίας του κατασκευάστηκε το νέο προεδρικό μέγαρο 200.000 τ.μ. και 1.150 δωματίων, το οποίο στοίχισε 490 εκατομμύρια ευρώ!  Ο ίδιος μετακόμισε εκεί όταν εξελέγη πρόεδρος.Το παλαιό προεδρικό μέγαρο παραχωρήθηκε στον πρωθυπουργό. Οι επικριτές του καταγγέλλουν ότι το νέο μέγαρο κατασκευάστηκε παράνομα σε προστατευόμενη έκταση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top