ΟΡΓΗ στη Γαλλία: Αστυνομικός βίασε 22χρονο με γκλομπ-Εικόνες σοκ

Οι συνάδελφοι του παρακολουθούσαν δίχως κανείς να τον σταματήσει

Σοκ και οργή έχει προκαλέσει στη Γαλλία ο βιασμός με γκλομπ ενός 22χρονου, από αστυνομικό.

Το περιστατικό έχει προκαλέσει σάλο στη χώρα, με τις εικόνες που κατέγραψε κάμερα κλειστού κυκλώματος ασφαλείας να είναι εξοργιστικές.

Όπως θα δείτε και στο video, όλα ξεκίνησαν όταν 4 αστυνομικοί σταμάτησαν στον δρόμο έναν 22χρονο για εξακρίβωση στοιχείων.

Ωστόσο δεν έμειναν σε αυτό αλλά άρχισαν να του επιτίθενται, με έναν εξ΄αυτών να βγάζει το γκλομπ του και να τον βιάζει με αυτό!

Ο 22χρονος τραυματίστηκε τόσο σοβαρά που στη συνέχεια, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, οδηγήθηκε στο νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Εκτός από τον αστυνομικό που κατηγορείται για βιασμό, οι 3 συνάδελφοί του κατηγορούνται για «εσκεμμένη βία» και θα δικαστούν, με την αστυνομία να αρνείται τις κατηγορίες.

Να σημειώσουμε ότι ακόμα και σήμερα οι κηλίδες αίματος στο σημείο της επίθεσης είναι εμφανείς, με τον 22χρονο να παραμένει με σοβαρά τραύματα στο νοσοκομείο.

Ο υπουργός Εσωτερικών έθεσε σε διαθεσιμότητα τους 4 αστυνομικούς και ανέφερε ότι πρέπει να καθοριστούν οι συνθήκες σύλληψης του αστυνομικού με μεγάλη σαφήνεια.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top