Το διάταγμα Τραμπ κατέστρεψε ζωές και όνειρα! «Δώστε μου πίσω την κόρη μου»

Ιστορίες μουσουλμάνων που συγκινούν

Το ρατσιστικό διάταγμα Τραμπ έχει πρόσωπο. Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star παρουσίασε το βράδυ της Τρίτης, ανθρώπινες ιστορίες που συγκινούν.

Η ιστορία της Άσμα, η οποία κατέγραψε με το κινητό της, το αλαζονικό ύφος ενός ισλαμοφοβικού άντρα, κάνει τον γύρο του κόσμου. Οι δυο τους διαπληκτίστηκαν σε καφετέρια, όταν ο δεύτερος άρχισε να τραβά απροκάλυπτα φωτογραφίες την Άσμα. Όταν εκείνη του ζήτησε το λόγο, εκείνος ξεκίνησε να την προσβάλλει. Για τον Ρομπ, όπως μπορείτε να δείτε στο ΒΙΝΤΕΟ, δεν έχει καμία σημασία που η Άσμα είναι Αμερικανίδα πολίτης και δόκιμη στο γραφείο της βουλευτίνας, Μπρέντα Λόπεζ. Το μόνο που φαίνεται ότι  μετρά για εκείνον είναι πώς είναι μουσουλμάνα!

«Δώστε μου την κόρη μου»

Η Σαμίρα Νταχίρ ζητά το αυτονόητο. Θέλει ο πλανητάρχης να αφήσει την κόρη της να ζήσει μαζί της. Ένα όνειρο που την περασμένη Τρίτη έγινε εφιάλτης. Όταν πήγε στο αεροδρόμιο να πάρει το αγγελούδι της που ερχόταν από τη Σομαλία, το διάταγμα Τραμπ της απαγόρευσε την είσοδο του παιδιού στην χώρα και στην αγκαλιά της .

«Θέλω πίσω τη ζωή μου»

Η Νάζανιν Ζινούρι νιώθει ότι ο Τραμπ της έκλεψε τη ζωή, το σκύλο της, τους συναδέλφους της, το σπίτι της. Όταν επιχείρησε να επιστρέψει στη Νότια Καρολίνα από το Ιράν ,το εκτελεστικό διάταγμα της απαγόρευσε την είσοδο στην δεύτερή της πατρίδα.

Δεν είναι μόνο ο Τραμπ.Συνολικά 66 χώρες, έχουν υψώσει τείχη κατά των μεταναστών. Ξεριζωμένοι από τις πατρίδες τους, έρχονται αντιμέτωποι με συρματοπλέγματα στην Ευρώπη . Η Σλοβενία έχει φράχτη και στα βόρεια, αλλά και στα νότια σύνορά της, ενώ τείχος χωρίζει την Ουγγαρία με τη  Σερβία και την Κροατία. Συρματόπλεγμα έβαλαν οι Σκοπιανοί στη Γευγελή, αλλά και οι Βούλγαροι στα σύνορα με την Τουρκία.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top