Φωτογραφία του Μπους του πρεσβύτερου μέσα από το νοσοκομείο-Δίπλα η γυναίκα του

Με πνευμονία νοσηλεύεται ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ

Τζορτζ Μπους ο Πρεσβύτερος νοσοκομείο

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Τζορτζ Μπους, ο πρεσβύτερος νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Χιούστον από το περασμένο Σάββατο με πνευμονία! 

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της οικογένειας, ο πρώην πρόεδρος δεν μπορούσε να αναπνεύσει καλά και γι’ αυτό μεταφέρθηκε σε μονάδα εντατικής θεραπείας.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση των γιατρών, η κατάσταση του  92χρονου Μπους κρίνεται σταθερή  και παρουσιάζει σημάδια βελτίωσης. 

Η γυναίκα του 92χρονου πρώην προέδρου Μπάρμπαρα Μπους διεκομίσθη επίσης στο ίδιο νοσοκομείο, για προληπτικούς λόγους έπειτα από συμπτώματα κόπωσης και βήχα που παρουσίασε.

Ο εκπρόσωπος του πρώην προέδρου, κύριος Τζιμ Μακγκράθ, ανέβασε μάλιστα στο twitter μια φωτογραφία του ζεύγους μέσα από το νοσοκομείο.

«Ο κύριος και η κυρία Μπους ευχαριστούν τους Αμερικανούς και τους φίλους από όλο τον κόσμο για τις προσευχές και τις θερμές ευχές τους», έγραψε ο κύριος Τζιμ Μακγκράθ την Δευτέρα.

Ο γηραιότερος εν ζωή πρόεδρος των ΗΠΑ, τα τελευταία χρόνια χρησιμοποιεί αναπηρικό αμαξίδιο και νοσηλεύτηκε δύο φορές το 2014: τη μία για επτά εβδομάδες, πάλι με πνευμονία και την άλλη για αναπνευστικά προβλήματα.

Από τότε που πέρασε τα 90, οι δημόσιες εμφανίσεις του έχουν περιοριστεί.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top