Tα συγκινητικά tweets του Ομπάμα-Η διαφορά τρόπων Τραμπ και Ομπάμα στις συζύγους τους

Δείτε το video του Independent που τα «λέει» όλα σε μερικά δευτερόλεπτα

Tην διαφορά… ποιότητας και συμπεριφοράς μεταξύ Μπάρακ Ομπάμα και Ντόναλντ Τραμπ αναδεικνύει με ένα μοναδικό video-σύγκρισης ο «Independent».

Στο δημοσίευμα του, ο «Independent» στέκεται στον τρόπο με τον οποίο φερόταν ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ στη Μισέλ Ομπάμα, και στον τρόπο με τον οποίο φέρεται ο νυν Πρόεδρος των ΗΠΑ, στην Μελάνια.

Όπως θα δείτε και στο video που είναι χωρισμένο σε δυο εικόνες, στη μια βλέπουμε την πρώτη άφιξη του Μπάρακ Ομπάμα στον Λευκό Οίκο. Ο πρώην Πλανητάρχης, σωστός gentleman, περίμενε την Μισέλ Ομπάμα να περάσει πρώτη και να ανέβει τα σκαλιά για να τους υποδεχθούν ο Τζόρτζ Μπους και η σύζυγός του Λόρα.

Αντίθετα με τον «ΚΥΡΙΟ» Ομπάμα, ο Ντόναλντ Τραμπ βγαίνει από το αυτοκίνητο, και παρατά πίσω την Μελάνια με το δώρο, να έρχεται μόνη της.

Το video ο «Ιndependent» συνοδεύει με το εξής σχόλιο:

«Υπάρχουν δυο τύποι ανδρών. Υπάρχει ο τύπος που θα κρατήσει την πόρτα ανοιχτή για σένα, θα σε συστήσει στους φίλους του δίχως να σε αφήνει εκτός κουβέντας, και κατά πάσα πιθανότητα θα σου προσφέρει το παλτό του αν κρυώνεις. Έπειτα υπάρχει και ο τύπος του άνδρα που απλά θα προχωρήσει μπροστά, θα σε αγνοήσει και θα σε ξεχάσει στιγμιαία αναζητώντας την προσοχή».

ΤΑ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΑ TWEEΤS ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ

Μπορεί πλέον ο νέος Πλανητάρχης να είναι ο Τραμπ, αλλά ο Μπάρακ Ομπάμα δεν ξεχνά τον αμερικανικό λαό.

Μέσω του λογαριασμού του στο Twitter, τον αποχαιρέτησε με δυο συγκινητικά τιτιβίσματα, γράφοντας:

«Ήταν η τιμή της ζωής μου να σας υπηρετήσω. Με κάνατε έναν καλύτερο ηγέτη και ένα καλύτερο άνδρα. Δεν θα σταματήσω. Θα είμαι εκεί μαζί σας ως ένας πολίτης, που θα εμπνέεται από τις φωνές σας της αλήθειας, της δικαιοσύνης, του καλού χιούμορ και της αγάπης».

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top