Και όμως συνέβη! Γυμνόστηθη ακτιβίστρια έπιασε τον Τραμπ από τα @ρ@@@@@ (VIDEO)

Πήρε την εκδίκηση της για το «grab them by the pussy» που είχε πει ο εκλεγμένος Πρόεδρος των ΗΠΑ

Να πάρει εκδίΝκηση από τον Τραμπ για το γυναικείο φύλο αποφάσισε μια ακτιβίστρια των «FEMEN», η οποία επιτέθηκε στον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο των ΗΠΑ, πιάνοντας τον από τα γεννητικά όργανα!

Για να είμαστε ακριβείς, η ακτιβίστρια δεν επιτέθηκε σε αυτόν καθ΄αυτόν τον Τραμπ, αλλά στο κέρινο ομοίωμα του που παρουσιάστηκε στο θεματικό μουσείο της Μαδρίτης.

Όπως θα δείτε και στο video, η γυμνόστηθη εκπρόσωπος των «FEMEN», εμφανίστηκε μόνο με ένα κόκκινο παντελόνι και τα στήθη της σε κοινή θέα, έχοντας γράψει πάνω σε αυτά:

«Grab back», ενώ στην πλάτη της ήταν γραμμένη η «απάντηση» στον Τραμπ: «Grab patriarchy by the balls», δηλαδή  «πιάσε την πατριαρχία από τα @ρχίδι@»!

Με τα χίλια ζόρια την απομάκρυναν οι υπάλληλοι του Μουσείου από τα απόκρυφα του Τραμπ, με την νεαρή ακτιβίστρια να παίρνει την εκδίκηση της.

Βέβαια να υπενθυμίσουμε σε αυτό το σημείο, πως αυτή η αντίδραση της διόλου τυχαία δεν είναι, καθώς ο Τραμπ κατά καιρούς έχει… ιστορικό εμπρηστικών και σεξιστικών δηλώσεων.

Ποιος θα ξεχάσει τις αποκαλύψεις της εφημερίδας «Washington Post», η οποία είχε φέρει στο φως τα λεγόμενα του Τραμπ σε μια πριβέ συζήτηση, όπου ο νέος Πρόεδρος των ΗΠΑ, έδινε συμβουλές προσέγγισης όμορφων γυναικών:

«Απλά αρχίζω να τις φιλάω... Και όταν είσαι σταρ, σε αφήνουν να το κάνεις. Τις πιάνεις από το μ... Μπορείς να κάνεις ό,τι θες».

Η ακριβής, χαρακτηριστική του φράση στα αγγλικά, ήταν «grab them by the pussy», δηλαδή «άρπαξε τες από το μ****ι».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top