Χάος σε θέρετρο πλουσίων στο Μεξικό: Πυροβολισμοί σε κλαμπ -Tουλάχιστον 5 νεκροί

Συναγερμός στις αρχές- Πρώτη ανάρτηση: 16-01-2017 15:37

Τουλάχιστον 5 άτομα σκοτώθηκαν, μεταξύ αυτών και 3 ξένοι, και 12 τραυματίστηκαν όταν ένοπλος άνοιξε πυρ έξω από το κλαμπ Blue Parrot στο θέρετρο Playa del Carmen ενώ ήταν σε εξέλιξη το BPM φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής, το οποίο προσελκύει κάθε χρόνο μεγάλο αριθμό τουριστών.

Οι διοργανωτές του BPM, σύμφωνα με το Reuters, είπαν πως τρία άτομα από την ασφάλεια του κλαμπ, έπεσαν νεκρά από τους πυροβολισμούς του δράστη.

Η Κριστίνα Τόρες, δήμαρχος του Σολιδαριδάδ, της περιοχής όπου βρίσκεται η δημοφιλής παραλία, δήλωσε: «Προς το παρόν, μας ενημέρωσαν ότι ένα πρόσωπο άνοιξε πυρ», διευκρινίζοντας ότι οι αρχές επικοινωνούν αυτήν την στιγμή με τα προξενεία των ΗΠΑ, του Καναδά και της Κολομβίας για να παράσχουν πληροφορίες σχετικά με τους υπηκόους τους.

 

 

 

 

 

 

 

Οι τοπικές Αρχές αποδίδουν το γεγονός στο συνεχιζόμενο πόλεμο μεταξύ των καρτέλ ναρκωτικών.

Ελάχιστα λεπτά μετά την επίθεση, o Jackmaster, γνωστός DJ από τη Σκωτία, ανήρτησε μια προειδοποίηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

 

 

Αναλυτικά έγραψε:

Κάποιος μπήκε στο κλαμπ στην Playa Del Carmen και άνοιξε πυρ. 4-5 νεκροί και πολλοί τραυματίες. Μείνετε στο ξενοδοχείο σας αν είστε στο BPM.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top