Πατέρας ΗΡΩΑΣ: Έσωσε την κόρη του από βιασμό και έκανε «μαύρο» τον Σύρο δράστη

Τον χτύπησε τόσο που έπεσε αναίσθητος στην άσφαλτο

Έσπασε στο ξύλο τον άντρα που πήγε να βιάσει την κόρη του

Την κόρη του από βέβαιο βιασμό έσωσε ένας πατέρας στη Γερμανία, ο οποίος επενέβη εγκαίρως, την ώρα που ο δράστης της έσκιζε τα ρούχα, και τον έκανε… «μαύρο» στο ξύλο.

Όπως μεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ, το απίστευτο περιστατικό συνέβη στην πόλη Kleeve.

Η 23χρονη κοπέλα είχε βγει να διασκεδάσει με την παρέα της. Ωστόσο στο γυρισμό (τα ξημερώματα στις 05:30) το πρωί, επειδή δεν έβρισκε ταξί έξω από το νυχτερινό μαγαζί, αποφάσισε να πάει στο σπίτι της με τα πόδια.

Τότε ήταν που για κακή της τύχη, την εντόπισε ο δράστης, ένας 23χρονος Σύρος μετανάστης, ο οποίος άρχισε να την ακολουθεί.

Η νεαρή κοπέλα όταν κατάλαβε πως κάποιος είναι από πίσω της, έδρασε αστραπιαία και τηλεφώνησε στον πατέρα της. Ο 57χρονος δίχως να χάσει καιρό, πήρε το μηχανάκι του και έτρεξε στο σημείο που βρισκόταν η κόρη του… πάνω στην ώρα.

Όταν έφτασε εκεί, αντίκρισε τον 23χρονο Σύρο να έχει καθηλώσει την κόρη του στην άσφαλτο και να προσπαθεί να της σκίσει τα ρούχα για να την βιάσει.

Ο 57χρονος πατέρας, έξαλλος και εκτός εαυτού, άρχισε να φωνάζει και επιτέθηκε στον νεαρό άνδρα, κάνοντας τον… «μαύρο» στο ξύλο.

Όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια, ο 23χρονος ήταν μεθυσμένος, ενώ από το πολύ ξύλο που έφαγε, έπεσε αναίσθητος στην άσφαλτο.

Ο 57χρονος πατέρας, αφού τον τιμώρησε παραδειγματικά, κάλεσε την αστυνομία και το ασθενοφόρο για να τον παραλάβουν. Ο Σύρος μετανάστης συνελήφθη και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για επίθεση και απόπειρα βιασμού, ενώ μόλις περάσει από δικαστήριο και εκτίσει την ποινή του, θα απελαθεί από τη Γερμανία.

Να σημειώσουμε, ότι ο επίδοξος βιαστής  διέμενε στο κέντρο προσφύγων της πόλης, όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομία, η οποία και χαρακτήρισε ήρωα τον πατέρα της 23χρονης:

«Αυτός ο άνθρωπος είναι ήρωας. Έσωσε την κόρη του και κατάφερε να τη γλιτώσει από τα χειρότερα».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top