Δολοφονία-ΦΡΙΚΗ: 47χρονη γυναίκα βιάστηκε και ανασκολοπίστηκε με κλαδί δέντρου

Ο μαρτυρικός θάνατος της έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις στην Αργεντινή

Βιάστηκε και ανασκολοπίστηκε με κλαδί δέντρου

Οργή και αποτροπιασμό προκαλεί ο φρικτός θάνατος μιας 47χρονης γυναίκας από την Αργεντινή, η οποία βιάστηκε και στη συνέχεια ανασκολοπίστηκε με ένα κλαδί δέντρου.

Για την αποτρόπαιη δολοφονία, η αστυνομία συνέλαβε αρχικά έναν 37χρονο άνδρα, κάτοικο της περιοχής, ο οποίος στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Εξοργισμένη και συντετριμμένη, η αδερφή της 47χρονης Irma, περιέγραψε στην τοπική εφημερίδα «Mabel Ferreyra Da Rocha», τις τελευταίες στιγμές της 47χρονης γυναίκας στο νοσοκομείο:

«Δεν ξέρω πώς να εξηγήσω. Αυτό που ήταν εξοργιστικό για μένα είναι ότι στο θάλαμο του νοσοκομείου η αδελφή μου με εκλιπαρούσε να την απαλλάξω από τον πόνο κι εγώ δεν μπορούσα να το κάνω».

Η Irma εργαζόταν ως υπηρέτρια σε δύο σπίτια και μετέβαινε σε ένα από αυτά για δουλειά. Τα ίχνη της χάθηκαν και την επόμενη μέρα την βρήκε να αιμορραγεί σε έναν παράδρομο, κάτοικος της περιοχής.

Να σημειώσουμε, πως η περίπτωση της Irma έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων στην Αργεντινή, καθώς δεν είναι η πρώτη συγκλονιστική περίπτωση γυναίκας που βρίσκει τόσο άσχημο θάνατο.

Πρόκειται για μια από τις πολλές περιπτώσεις στην χώρα της Λατινικής Αμερικής, όπου μία γυναίκα σκοτώνεται κατά μέσο όρο κάθε 30 ώρες από την ανδρική βία.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top