Εκατομμυριούχος ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΕ πόρνη πολυτελείας- Διάλογοι ΦΩΤΙΑ με τον εραστή της

Σοκαριστικές είναι οι αποκαλύψεις που έγιναν στη δίκη του

Εκατομμυριούχος ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΕ πόρνη πολυτελείας

Ο εκατομμυριούχος Πίτερ Μόργαν ομολόγησε ότι στραγγάλισε μία πόρνη πολυτελείας την οποία συντηρούσε μιας και είχαν δεσμό επειδή ανακάλυψε ότι εκείνη σκεφτόταν να τον εκβιάσει.

Η Τζορτζίνα Σίμοντς φαίνεται πως σκόπευε να τον εκβιάσει με τολμηρές φωτογραφίες που είχαν τραβήξει μαζί για να τον «ξετινάξει» οικονομικά! Εκείνος υποστήριξε ότι την σκότωσε μέσα στο μπανγκαλόου που της είχε παραχωρήσει για να ζει στο Νιούπορτ, ωστόσο ζητάει να του δοθεί το ελαφρυντικό της μειωμένης υπευθυνότητας, καθώς - όπως ισχυρίζεται - πάσχει από σύνδρομο Άσπεργκερ, μια διαταραχή του φάσματος του αυτισμού.

Στη σημερινή του απολογία, ο 54χρονος άνδρας, του οποίου η περιουσία πιστεύεται ότι ξεπερνά τις 20 εκατομμύρια λίρες, περιέγραψε στο δικαστήριο πώς πληροφορήθηκε για το σχέδιο της «καλής» του να τον «ξετινάξει οικονομικά», ακούγοντας μέσω κοριού που είχε εγκαταστήσει στην κατοικία της μια συνομιλία της νεαρής με τον εραστή της.

Παρά το γεγονός ότι ο Βρετανός πατέρας δυο παιδιών υποψιαζόταν ήδη τα σχέδια της συνοδού να τον εκβιάσει, αφού γνώριζε ότι το είχε ξανακάνει με προηγούμενους πελάτες της στο παρελθόν, η αποκαλυπτική αυτή συζήτηση της νεαρής με τον άνδρα που διατηρούσε σχέση ήταν «η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι». 

«Παραδέχτηκε ότι μου είπε ψέματα πως η πρόνοια θα της έπαιρνε το παιδί για να μου αρπάξει περισσότερα χρήματα», κατέθεσε σήμερα στο δικαστήριο ο 54χρονος, προσθέτοντας ότι στη συνέχεια η νεαρή περηφανευόταν στον εραστή της για όλα τα πράγματα που θα της αγόραζε το «θύμα» της, όπως ένα πιάνο, ένα άλογο, ένα δαχτυλίδι και ένα αμάξι. 

Η 25χρονη είχε φωτογραφίες από ερωτικές συνευρέσεις του άντρα με την ίδια αλλά και με μια άλλη κοπέλα.
 Μάλιστα κάποιες από τις φωτογραφίες είχαν τραβηχτεί στο σπίτι του ενώ σε μερικές εκείνος φορούσε ρούχα της γυναίκας του, ενώ έκανε σεξ με τις δύο κοπέλες.

«Ακούγοντάς την, σιγουρεύτηκα ότι επρόκειτο να με εκβιάσει και ότι δεν θα ησύχαζα ποτέ από εκείνη. Ο μόνος τρόπος που μπορούσα να σκεφτώ για να την σταματήσω ήταν να την τρομάξω», κατέληξε στην απολογία του ο 54χρονος. Η δίκη συνεχίζεται…

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top