ΚΙ ΟΜΩΣ ΣΥΝΕΒΗ! Γέννησε τον εγγονό της για χάρη της κόρης της που έπασχε από καρκίνο

Το μεγαλείο της μητρότητας

Μητέρα γέννησε τον εγγονό της

Τη μεγάλη απόφαση να κυοφορήσει το μωρό της κόρης της πήρε η Τζούλι Μπράντφορντ από τη Βρετανία, όταν εκείνη μετά από θεραπεία κατά του καρκίνου στον τράχηλο της μήτρας δεν μπορούσε να κάνει παιδιά.

Η κόρη της Τζούλι, Τζέσικα, είχε καταψύξει τα ωάριά της πριν ξεκινήσει τη θεραπεία κι έτσι η μητέρα της και ο πατέρας της αποφάσισαν να προχωρήσουν σε εξωσωματική γονιμοποίηση και να της χαρίσουν ένα παιδάκι.

«Κατάφεραν να πάρουν 21 ωάριά μου πριν ξεκινήσω χημειοθεραπεία. Επέζησαν μόνο δέκα, έγιναν έμβρυα και καταψύχθηκαν», είπε η Τζέσικά στο BBC.

Η ίδια διαγνώστηκε με καρκίνο του τράχηλου της μήτρας το 2013 όταν ήταν μόλις 18 ετών.

Τον περασμένο Μάιο όμως αποφάσισαν να ξεπαγώσουν ένα από τα έμβρυα και η μητέρα της να γίνει παρένθετη μητέρα.

«Ήξερα ότι η Τζες ήθελε από μικρή ηλικία να γίνει μητέρα όπως κι εγώ. Όταν ο καρκίνος της στέρησε αυτή τη δυνατότητα, συγκλονιστήκαμε. Αποφάσισα ότι αν θα μπορούσα να γίνω παρένθετη μητέρα, θα άλλαζαν όλα. Ήταν τιμή μου να έχω το παιδί της. Περάσαμε πολύ καιρό στα νοσοκομεία και μας φαινόταν φυσιολογικό. Είμαι απλά πολύ χαρούμενη που αυτή η τελευταία επίσκεψη ήταν για ένα τέτοιο θαυμάσιο λόγο», είπε η Τζούλι.

Την περασμένη Παρασκευή, το όνειρο έγινε πραγματικότητα. Η Τζούλι έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, τον Τζακ, τον εγγονό της, κι έκανε ευτυχισμένη την κόρη της που θα ζήσει από εδώ και πέρα το μεγαλείο της μητρότητας

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top