Φονικός χιονιάς με 6 νεκρούς σαρώνει τις ΗΠΑ

Πρόκειται για την χειρότερη κακοκαιρία των τελευταίων χρόνων

Φονικός χιονιάς με 6 νεκρούς σαρώνει τις ΗΠΑ
Σφοδρή χιονοθύελλα έχει σαρώσει τα πάντα στο πέρασμά της σε όλη την αμερικανική επικράτεια… Σπίτια και αυτοκίνητα έχουν θαφτεί κάτω από το χιόνι, ενώ 6 άνθρωποι έχουν χάσει την ζωή τους!
Ο κυβερνήτης της Νέας Υόρκης, Άντριου Κουόμο, κήρυξε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης δέκα κομητείες. Στο κεντρικό αυτοκινητόδρομο της πολιτείας της Νέας Υόρκης, οι οδηγοί παγιδεύτηκαν για τουλάχιστον 24 ώρες μέσα στα οχήματά τους.
us5.jpg
Ανάμεσά τους και ομάδα του γυναικείου κολεγιακού μπάσκετ που παρέμεινε ακινητοποιημένη μέσα στο λεωφορείο για περισσότερες από 27 ώρες και ανέβαζε selfie στο διαδίκτυο.
Το χιόνι στο Μπάφαλο έχει φτάσει το 1,5 μέτρο. Στη Μινεάπολη το θερμόμετρο βούτηξε στους -13 βαθμούς Κελσίου. Στο Ντένβερ στους -6 και στη Νέα Υόρκη στους -4 βαθμούς Κελσίου.
us6.jpg
Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους είναι ο ψυχρότερος Νοέμβριος από το 1976. Οι εικόνες που βλέπετε στο βίντεο, οφείλονται στο λεγόμενο «φαινόμενο της λίμνης».
Γονείς στο Οχάιο κάνουν κατασκήνωση έξω από τα σχολεία για να μπορούν τα παιδιά τους να πάνε για μάθημα.
us4.jpg
Υπάρχουν βέβαια και εκείνοι που φαίνεται να απολαμβάνουν το χιόνι όπως το Πάντα που βλέπετε να παίζει σε ζωολογικό κήπο του Τορόντο.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top