Ένα φιλανθρωπικό καφεδάκι αξίας… 600.000 δολαρίων!

Πληρώνουν όσο όσο για να συναντήσουν τον διευθύνοντα σύμβουλο της Αpple

Ένα φιλανθρωπικό καφεδάκι αξίας… 600.000 δολαρίων!

Θα πληρώσει 600.000 ευρώ για πιει ένα καφεδάκι, ο μεγαλύτερος πλειοδότης σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

Τον καφέ θα τον πιει μαζί με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Αpple,Tim Kook.

Tο Charitybuzz, ένας φιλανθρωπικός οργανισμός που ζητάει κατά κατά καιρούς στήριξη από τους διάσημους, είχε μία ενδιαφέρουσα πρόταση:Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Apple, Tim Cook, να καλέσει σε καφέ τον μεγαλύτερο πλειοδότη στα κεντρικά γραφεία της Apple, για μια συνάντηση που θα κρατήσει το πολύ μια ώρα.

Ο Tim Cook, δέχτηκε την πρόταση και θα πιει το καφεδάκι, κερασμένο από αυτόν που θα δώσει τα περισσότερα δολάρια, στον πλειστηριασμό που γίνεται μέσω της ιστοσελίδας του ιδρύματος.
$505.000 συγκεντρώθηκαν στις 18 ημέρες που άνοιξε ο διαγωνισμός !

Πρόκειται για ένα μοναδικό ρεκόρ για το φιλανθρωπικό ίδρυμα Charitybuzz, καθώς κανένας δεν περίμενε ότι θα συγκεντρωνόντουσαν τόσα λεφτά! Η αρχική εκτίμηση ήταν πως ο μεγαλύτερος πλειοδότης θα έδινε το πολύ $50.000…

Μέχρι στιγμής το μεγαλύτερο ποσό, το είχε συγκεντρώσει ο πρώην πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Bill Clinton μιας και το ποσό της πρόσκλησης για να περάσει κάποιος μια μέρα μαζί του είχε φτάσει τα $255,000.

Με αυτούς τους ρυθμούς και με αρκετό χρόνο να απομένει κάποιοι λένε ότι το ποσό για τον Tim Cook θα ξεπεράσει ακόμη και το $1 εκατομμύριο!

Στις 14 Μαΐου είναι η τελευταία ημέρα του πλειστηριασμού.

Έχουμε ακούσει για ανάλογους φιλανθρωπικούς διαγωνισμούς που έχουν για έπαθλο, τουλάχιστον ένα πλούσιο δείπνο σε ένα ωραίο εστιατόριο. Εδώ μ��λάμε για ένα καφεδάκι στα… γρήγορα που θα κοστίσει πανάκριβα…

Άραγε ποιος θα είναι ο πλειοδότης και τι θα συζητήσει αυτήν την μια ώρα με τον Tim Kook στα γραφεία της Αpple;

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top