Συνάντηση Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο

Ο Αρχιεπίσκοπος διαβεβαίωσε ότι θα βρίσκεται δίπλα στα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ»

Συζήτηση εφ όλης της ύλης είχαν ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος και η κυρία Μαριάννα B. Βαρδινογιάννη. Ο κύριος Ιερώνυμος διαβεβαίωσε την κυρία Βαρδινογιάννη, ότι θα βρίσκεται πάντα δίπλα στα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ», αλλά θα είναι και συμπαραστάτης στις δράσεις, για το Επετειακό Έτος Θερμοπύλες - Σαλαμίνα 2020.  

«Θα είμαι κοντά. Αυτό είναι το ένα γεγονός Το άλλο όμως της καθημερινής προσπάθειας για τα παιδιά που πάσχουν, υποφέρουν από καρκίνο πάντοτε θα είμαστε συνεργάτες και συμπορευτές», διαβεβαίωσε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμος.

Η Πρόεδρος της Τιμητικής Κοσμητείας του Επετειακού Έτους «Θερμοπύλες – Σαλαμίνα 2020», ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο, για την αγάπη που δείχνει στα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ».

Επίσης τον ενημέρωσε αναλυτικά, για τις πρωτοβουλίες της Επετείου των 2.500 ετών, από τη Μάχη των Θερμοπυλών και τη Ναυμαχία της Σαλαμίνας.

Η κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο

«Η δική σας παρουσία μας δίνει τόση δύναμη. Η Σαλαμίνα και οι Θερμοπύλες ήταν ένα ορόσημο όχι μόνο για τη χώρα μας, αλλά και για την παγκόσμια ιστορία και ιδιαίτερα για τον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό», ανέφερε η Πρέσυς Καλής Θελήσεως της UNESCO, κα Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη.

Η κυρία Βαρδινογιάννη ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του Αρχιεπισκόπου, υπογραμμίζοντας πως δίνει πάντα το καλό παράδειγμα.


Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων σαββατοκύριακου του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top