Αυτοί είναι οι «Δράκοι» των call girls: Τις λήστευαν και τις βίαζαν

Οι αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία τους

Τις φωτογραφίες και τα στοιχεία των δύο «Δράκων» που είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος στις πιάτσες των ιερόδουλων έδωσαν στη δημοσιότητα οι αρχές. 

«Δράκοι» των call girls: «Πρώτα μου έσπασαν το χέρι και μετά με βίασαν»

Πρόκειται για τους 

1.    VASILEV ή STOIMENOV ή GEORGIEV ή ZAHARIEV (ον) VASIL ή Ι VANOV ή BORISLANOV ή VELIZAR ή GIORGI ή DANIEL του IVAN ή Ι VANOV ή BORISLANOV ή MITKOV ή GEORGI και της DOBRA ή ELENA ή MARIA ή LUBKA ή DANIELA , γεννηθέντα το 1976 ή 1977 ή 1978 ή 1980 στη Βουλγαρία.

2. Και τον TANEV (ον) TONCHO του DIMITROV και της BASILIKA ή BASILKA γεννηθέντα στις 3-8-1985 στη Βουλγαρία


Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία της κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική τους δράση, στην διευκόλυνση διερεύνησης τυχόν τέλεσης και άλλων ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινων πράξεων σε βάρος και άλλων θυμάτων καθώς και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των ανωτέρω αδικημάτων.

Ιερόδουλες θύματα βιασμού: «Έβγαλε ένα κατσαβίδι και άρχισε να με βαράει»

Μετά από καταγγελίες call girls στην αστυνομία, οι αξιωματικοί που είχαν αναλάβει τις έρευνες, κατάφεραν να τους εντοπίσουν και να τους συλλάβουν. 

Οι μαρτυρίες των γυναικών είναι συνταρακτικτές. 

Μόνο στο Star: «Με ξυλοκόπησε ο ένας Βούλγαρος που κακοποιούσε ιερόδουλες»

«Έφτασα ένα βήμα πριν από τον θάνατο. Ο άνθρωπος που μου άνοιξε την πόρτα ήταν άγριος και με πλησίασε για να με χτυπήσει. Πρόλαβα και τον χτύπησα πρώτη στη μύτη και στα μάτια. Τότε ο δεύτερος, που τον είδα ξαφνικά, με χτύπησε στο κεφάλι με ένα ρόπαλο, ενώ ο άλλος με κλωτσούσε σε όλο μου το σώμα. Πονούσα αφόρητα. Ένιωθα το χέρι μου να πονά πολύ, δεν μπορούσα να το κουνήσω. Κατάλαβα πως είχε σπάσει. Πρώτα μου έσπασαν το χέρι και μετά με βίασαν», κατέθεσε η 24χρονη Άννα από την Ουκρανία, που ήταν η τρίτη γυναίκα που δέχθηκε επίθεση. 

Η περιγραφή του βιασμού της σοκάρει. 

«Μου έσκισαν τα ρούχα και άρχισαν να με βιάζουν διαδοχικά. Λιποθύμησα. Όταν συνήλθα κάποια στιγμή κατάλαβα πως ο ένας από αυτούς συνέχιζε να με βιάζει και εγώ πονούσα. Μετά με έδεσαν και με φίμωσαν με μονωτική ταινία. Πήραν την κάρτα του ξενοδοχείου μου και την πιστωτική μου κάρτα», είπε.

Η αστυνομία εκτιμά ότι και άλλες ιερόδουλες έχουν πέσει θύματα των Βούλγαρων βασανιστών, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν καταθέσει.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top