«Πεδίο μάχης» το Σύνταγμα για τα γυρίσματα ταινίας - Oι πρώτες εικόνες

Κλειστοί οι γύρω δρόμοι

Ένα εντυπωσιακό σκηνικό με εκατοντάδες κομπάρσους για τα γυρίσματα της ταινίας «Born to be Murdered», έχει στηθεί στο Σύνταγμα!

Κλούβες, ΜΑΤ, διαδηλωτές με πλακάτ και άγριες «μάχες». Όχι, δεν έγινε κάποια διαδήλωση στο Σύνταγμα, αλλά το «σκηνικό» αυτό στήθηκε για τις ανάγκες για την οποία γίνονται γυρίσματα εκεί από το πρωί.

Κλείνουν οι δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας-Δείτε τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Όλο το κέντρο της Αθήνας είναι κλειστό από το πρωί για τις ανάγκες των γυρισμάτων της ταινίας που είναι μια αμερικανο-ιταλική κινηματογραφική παραγωγή, του σκηνοθέτη Luca Guadagnino, η οποία γυρίζεται εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα και αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2020. 

Φωτογραφία: Eurokinissi

Φωτογραφία: Eurokinissi

Φωτογραφία: Eurokinissi

Τα σημερινά γυρίσματα περιλάμβαναν εκατοντάδες κομπάρσους καθώς το σενάριο περιλαμβάνει διαδήλωση και επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας.  

Αρκετός κόσμος έχει συγκεντρωθεί γύρω από το Σύνταγμα και πίσω από τα κιγκλιδώματα παρακολουθούσε τα γυρίσματα. Βίντεο και φωτογραφίες από τα γυρίσματα έχουν ανεβάσει χρήστες στα social media.

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν από τις 7 το πρωί και θα συνεχιστούν έως τις 6 το απόγευμα, ενώ θα συνεχιστούν και την Καθαρά Δευτέρα, τις ίδιες ώρες.

Για αυτό τον λόγο, έχει πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας και απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης των οχημάτων σε:

-Σταδίου, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Αμερικής και της πλατείας Συντάγματος.
-Βασ. Γεωργίου Α΄, σε όλο το μήκος της.
-Πλατεία Συντάγματος.

Πρωταγωνιστής της ταινίας «Born to be Murdered»- τα γυρίσματα της οποίας περιλαμβάνουν και σκηνές στα Τρίκαλα, τα Μετέωρα, τα Ζαγόρια και την Καλαμπάκα- είναι ο Τζον Ντέιβιντ Ουάσινγκτον, γιος του Ντένζελ Ουάσινγκτον. Ο ήρωας της ταινίας είναι ένας Αμερικανός τουρίστας, ο οποίος βρίσκεται άθελά του στο κέντρο μίας επικίνδυνης συνωμοσίας.

Δείτε τον πρωταγωνιστή στα παρασκήνια των γυρισμάτων:

Φωτογραφίες: NDP
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top