Σπαραγμός στην κηδεία της Αγγελικής Πεπόνη:"Πέταξε σαν άγγελος στον ουρανό"

Ησύχασε η ψυχή η δική της και της μητέρας της που την αναζητούσε

Στο χωριό Βρυσούλες της Πρέβεζας γράφτηκε τη Δευτέρα η τελευταία πράξη του δράματος της εξαφάνισης της 26χρονης Αγγελικής Πεπόνη, η οποία αγνοούταν από τον Ιούνιο του 2010 με την οικογένεια και τους φίλους να της λένε το τελευταίο «αντίο».

Αγγελική Πεπόνη: Έγινε η ταφή του κρανίου

Ξεσπά στο Star η μητέρα Αγγελικής Πεπόνη:«Ήξερα ότι η κόρη μου είναι εκεί!»

Οι καμπάνες χτυπούσαν πένθιμα στο χωριό, την ώρα που τρεις άνδρες μετέφεραν με ξεχωριστή φροντίδα ένα μικρό λευκό φέρετρο, όπου μέσα βρισκόταν το κρανίο της Αγγελικής, το οποίο εντοπίστηκε στις αρχές του Οκτωβρίου μέσα σε τάφρο εντελώς τυχαία. 

Ένα στεφάνι με ροz λουλούδια και λευκές κορδέλες είναι ακουμπισμένο στον τοίχο της μικρής εκκλησίας, αποχαιρετισμός στην 26χρονη καλλονή από τη μητέρα και τα αδέλφια της. 

Στην Αγγελική Πεπόνη ανήκει το κρανίο που βρέθηκε στην Πρέβεζα

Κλείδωναν στο σπίτι την Αγγελική Πεπόνη για να τη γλιτώσουν από τον 59χρονο

Εκεί, μαυροντυμένη, η μητέρα της να ακουμπά στο πλευρό της μεγαλύτερη κόρης της και να μοιραστεί έτσι λίγο από τον πόνο της. Από την πρώτη στιγμή το φώναζε ότι το παιδί της είναι νεκρό και τελικά μετά από οχτώ ολόκληρα χρόνια θα καταφέρει να ησυχάσει τόσο η δική της ψυχή, όσο και της κόρης της. 

«Είναι και μια λύτρωση όλο αυτό. Και για την κοπέλα και για τη μητέρα της που τόσα χρόνια αναζητούσε να μάθει τι της συνέβη», είπε ένας συγγενής στην εκπομπή «Μαζί σου».

Συμβατά με την υπόθεση της Αγγελικής Πεπόνη τα ευρήματα από το κρανίο

«Η αδελφή μου ήταν ο μικρός μου άγγελος. Και τι κάνουν οι άγγελοι; Πετούν στον ουρανό», είπε συγκινημένη η αδελφή της. 

«Η λύτρωση έχει επέλθει. Η αδελφούλα μου είναι ψηλά στον ουρανό και θέλω να πιστεύω ότι είναι καλά. Ο καιρός θα περάσει και θα συναντηθούμε ξανά όλη η οικογένεια», πρόσθεσε με δάκρυα στα μάτια. 

Η οικογένεια μοίρασε μπομπονιέρες σε όσους πήγαν για το ύστατο χαίρε στην Αγγελική, για το κορίτσι που δεν πρόλαβε να ζήσει τη ζωή του, να φτιάξει οικογένεια. 

Πλέον όλοι ετοιμάζονται να περπατήσουν έναν δύσκολο δικαστικό δρόμο, για να μάθουν όλη την αλήθεια για τον θάνατό της. 

Αρχικά οι υποψίες είχαν πέσει στον πρώην σύντροφός της, ο οποίος σύμφωνα με μαρτυρίες αρκετές φορές φέρεται να την είχε κακοποιήσει. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι δεν έχει καμία σχέση με τον θάνατο της Αγγελικής και τονίζει ότι η υπόθεση αυτή δεν τον αγγίζει. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top