Υπόθεση Αγγελικής: "Την ανάγκαζε να κάνει έρωτα με άνδρες για τη δόση της"

Άνοιξε και πάλι η υπόθεση της Αγγελικής Πεπόνη – Βρέθηκαν ανθρώπινα οστά

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα"

Μετά την αποκάλυψη ότι το κρανίο που βρέθηκε στη βιομηχανική περιοχή της Πρέβεζας ανήκει στην Αγγελική Πεπόνη ο εισαγγελέας άνοιξε και πάλι την υπόθεση του θανάτου της. Η οικογένειά της δηλώνει αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για να λάμψει η αλήθεια γύρω από τις συνθήκες του θανάτου της, ενώ φίλοι της αποκαλύπτουν ανατριχιαστικά περιστατικά από την κόλαση που ζούσε με τον πρώην σύντροφό της. 

«Η Αγγελική ήταν βαριά άρρωστη. Ήταν έρμαιο του πρώην συντρόφου της. Ήμουν μάρτυρας του άγριου ξυλοδαρμού της από τον πρώην σύντροφό της κι έναν φίλο του, έμπορο κοκαΐνης. Από τις κλοτσιές και τις μπουνιές είχε μελανιάσει το μισό της σώμα», είπε φίλος της Αγγελικής στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Στην Αγγελική Πεπόνη ανήκει το κρανίο που βρέθηκε στην Πρέβεζα

«Ο φίλος της Αγγελικής της φερόταν σαν να ήταν ζώο, την κακοποιούσε»

Μάλιστα πρόσθεσε ότι όλα αυτά γίνονταν για να της δώσουν τη δόση της, ενώ ο πρώην φίλος της δε δίσταζε να της ζητάει ως αντάλλαγμα να κάνει έρωτα μαζί του ή με άλλους άνδρες. 

«Εκείνο το βράδυ, ο πρώην φίλος της Αγγελικής την ανάγκασε να κάνει έρωτα με τον φίλο του γιατί ο ίδιος δεν μπορούσε να κάνει σεξ», είπε ο ίδιος άνθρωπος. 

Ένας άλλος φίλος της άτυχης κοπέλας μάλιστα τόνισε ότι αυτό ήταν τακτική του συγκεκριμένου ανθρώπου που δεν το έκανε μόνο με την Αγγελική, αλλά και με άλλα κορίτσια που ήταν εξαρτημένα από τα ναρκωτικά, ώστε να τους δώσει τη δόση τους. 

Κλείδωναν στο σπίτι την Αγγελική Πεπόνη για να τη γλιτώσουν από τον 59χρονο

Υπόθεση Αγγελικής Πεπόνη: Έρευνες μέσα στην τάφρο από άνδρες της ΕΜΑΚ

Σύμφωνα με τον Γιώργο Καραϊβάζ, ο φάκελος της υπόθεσης έχει ήδη ανοίξει, ενώ στην τάφρο που έγινε ο τάφος της 26χρονης κοπέλας βρέθηκαν και ανθρώπινα οστά που μένει να αποδειχθεί ότι ανήκουν σε αυτήν. 

Η αδελφή της Αγγελικής από την πλευρά της, μιλώντας στην εκπομπή τόνισε ότι από εδώ και πέρα θα κάνουν τα πάντα για να λάμψει η αλήθεια. 

Συμβατά με την υπόθεση της Αγγελικής Πεπόνη τα ευρήματα από το κρανίο

Πρέβεζα: Ανήκει το κρανίο στην εξαφανισμένη Αγγελική Πεπόνη;

«Θέλουμε να μάθουμε πώς πέθανε η Αγγελική και ποιος ευθύνεται. Θέλουμε να ησυχάσει η ψυχή της. Για εμάς επιβεβαιώθηκε αυτό που πάντα πιστεύαμε. Τώρα η δικαιοσύνη πρέπει να κάνει τη δουλειά της και να βρει τους υπεύθυνους για τον θάνατό της», είπε.

Έκανε έκκληση μάλιστα σε όποιον γνώριζε την Αγγελική και ήξερε πώς περνούσε λίγο πριν «φύγει» από τη ζωή να μιλήσουν και να καταθέσουν στην αστυνομία όσα ξέρουν. 

«Η ψυχή της πρέπει να ηρεμήσει», είπε η αδελφή της άτυχης κοπέλας, που πλέον μαζί με την υπόλοιπη οικογένεια αναμένει τις εξελίξεις της δικαιοσύνης. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top