Άνοιγμα στη μεγαλύτερη αγορά του κόσμου, την Κίνα, κάνει το νησί της Κω

Ρεκόρ αναμένεται να σημειώσει φέτος η επισκεψημότητα στο νησί

Άνοιγμα στη  μεγαλύτερη αγορά του κόσμου, την Κίνα κάνει το νησί της Κω με μια σειρά συνεργασιών που συμφώνησε ο δήμος με τον Κινέζο πρέσβη. Την ίδια στιγμή με πυρετώδης ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες αποκατάστασης, δέκα μήνες μετά τον καταστροφικό σεισμό.

Επίπεδα ρεκόρ σε επισκέψεις ξένων τουριστών αναμένεται να καταγράψει φέτος το νησί του Ιπποκράτη καθώς ήδη σημειώνει διψήφια  αύξηση, σε σχέση με πέρυσι.

Ο σεισμός όχι μόνο δεν πτόησε τους φορείς και τους επαγγελματίες του τουρισμού, αλλά τους  ώθησε στο να αναπτυχθούν ακόμη περισσότερο στις αγορές της Ευρώπης και της Ασίας. Ήδη η επίσκεψη του Κινέζου πρέσβη, ανοίγει τις προοπτικές στην μεγαλύτερη αγορά του πλανήτη.

Με την αγορά της Τουρκίας να ξεπερνά την κρίση των τελευταίων ετών λόγω  του πραξικοπήματος, η Κως έχει να αντιμετωπίσει  και τον αυξημένο ΦΠΑ σε σχέση με την Αλικαρνασσό της Τουρκίας.

Την ίδια στιγμή όμως σύμφωνα με την “On the Beach”, οι τιμές είναι 11% χαμηλότερες στην Κω για τους Βρετανούς, οι οποίοι δείχνουν ιδιαίτερη προτίμηση στο νησί της Δωδεκανήσου

 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top