Ραβίνος Μορντεχάι Φριζής για Ρουβίκωνα: «Θέλουν να το πάνε σε ένοπλη σύρραξη»

Αποστάσεις παίρνει η Νέα Δημοκρατία

Σάλο έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του Ραβίνου Μορντεχάι Φριζή για το Ρουβίκωνα μετά την επίθεση με μπογιές στην πρεσβεία του Ισραήλ.

Παρά τις αντιδράσεις της πρεσβείας του Ισραήλ, ο Ραβίνος Μορντεχάι Φριζής επιμένει στις απόψεις του μιλώντας αποκλειστικά στο Star.

«Τα αναρχικά σκουλήκια του Ρουβίκωνα ήρθαν και χτύπησαν, επιδρομή όπως λένε».

Έτσι είχε χαρακτηρίσει τα μέλη του Ρουβίκωνα ο Ραβίνος Μορντεχάι Φριζή, προκαλώντας αντιδράσεις. Όμως εκείνος δεν κάνει πίσω, συνεχίζει την επίθεσή του: «Δεν είναι απλά μια επίθεση, είναι τρομοκρατία,  θέλουν να πάνε στα άκρα τη σύγκρουση, θέλουν ένοπλη σύγκρουση. Ο Ρουβίκωνας αντιδρά μόνο και μόνο για να υπάρχει αντίδραση, πρόκειται για θρασύδειλα άτομα.

Εμείς ως υπερήφανοι Εβραίοι δε χαριζόμαστε στις λέξεις.  Το μότο μας είναι πολύ απλό, είμαστε μετριοπαθείς με τους μετριοπαθείς και φανατικοί με τους φανατικούς».

Η πρεσβεία του Ισραήλ αποδοκίμασε την ακραία ανακοίνωση και δήλωσε ξεκάθαρα ότι πρόκειται για τη δική του προσωπική άποψη.

«Η πρεσβεία κάνει τη δουλειά της, που είναι οι δημόσιες σχέσεις. Το καταλαβαίνουμε αυτό ως ένα βαθμό. Τον τελευταίο καιρό λαμβάνω υποστηρικτικά μηνύματα από πολλούς Έλληνες πατριώτες, ακόμα και από τον αντιπρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης Άδωνη Γεωργιάδη», δήλωσε ο Ραβίνος.

Ο Άδωνης Γεωργιάδης διέγραψε το σχόλιο στο Twitter  που έγραφε:  «Απλά άψογος».

Σαφείς αποστάσεις πήρε ο  Γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας της Ν. Δ Κώστας Τσιάρας μιλώντας στο πρακτορείο Βήμα Fm, λέγοντας πως δεν υιοθετεί τις απόψεις του Ραβίνου.

 

Δείτε  το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top