Αποκάλυψη Star: Ύποπτο Ι.Χ. κοντά σε σπίτι κορυφαίου υπουργού και δικαστικού

Σε συναγερμό η ΕΛ.ΑΣ.

Μια ιδιαίτερα περίεργη υπόθεση εκτυλίχθηκε στο κέντρο της Αθήνας και προκάλεσε μεγάλη κινητοποίηση της αστυνομίας. Πρόκειται για ένα αυτοκίνητο, το οποίο εντοπίστηκε να κινείται ύποπτα κοντά στο σπίτι κορυφαίου υπουργού αλλά και δίπλα από την πολυκατοικία όπου διαμένει η εισαγγελέας Γεωργία Τσατάνη.

Πρόκειται για ένα μπλε αυτοκίνητο με χαρακτηριστική κόκκινη οροφή, που εντοπίστηκε το απόγευμα της Παρασκευής στην οδό Βουλγαροκτόνου και Ιπποκράτους. Στην οδό Βουλγαροκτόνου βρίσκεται το σπίτι κορυφαίου κυβερνητικού προσώπου. Λίγα, μόλις, μέτρα πιο πάνω, στην οδό Τσιμισκή, βρίσκεται το σπίτι της κας Τσατάνη.

Πριν από περίπου έναν χρόνο, οι Πυρήνες της Φωτιάς είχαν τοποθετήσει έξω από το σπίτι αυτό εκρηκτικό μηχανισμό και η εισαγγελέας σώθηκε από θαύμα.

Την Πέμπτη, μια μέρα, δηλαδή, πριν από τον εντοπισμό του, το αυτοκίνητο συμμετείχε σε επεισόδιο πυροβολισμών. Οι οδηγοί του, σε επίδειξη δύναμης, πυροβολούσαν στον αέρα στα Εξάρχεια. Η αστυνομία κινητοποιήθηκε άμεσα, όμως το αυτοκίνητο θεωρήθηκε ύποπτο κι εντοπίστηκε.

Πρόσωπο από το περιβάλλον της κας Τσατάνη δήλωσε στο Star ότι η εισαγγελέας νιώθει να παρακολουθείται κι ότι έχει εντοπίσει ύποπτες κινήσεις.

Για την ιστορία, η εισαγγελέας δεν έχει κληθεί για κατάθεση, για το «εκρηκτικό» περιστατικό που πραγματοποιήθηκε ένα χρόνο πριν.  

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top