Αυτός είναι ο 60χρονος καθηγητής σε Ωδείο της Αττικής που ασελγούσε σε τρεις μαθήτριες 9 και 11 ετών

Οι φωτογραφίες και τα στοιχεία του δόθηκαν στη δημοσιότητα

Αυτός είναι ο καθηγητής που ασελγούσε σε μαθήτριες

Στη δημοσιότητα έδωσε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες του 60χρονου καθηγητή σε Ωδείο της Αττικής, ο οποίος ασελγούσε σε τρεις ανήλικες μαθήτριες του (οι δυο 9 ετών και η τρίτη 11 ετών).

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον:

ΔΡΑΚΟ Παναγιώτη του Γεωργίου, γεννηθέντα στις 26-5-1957 στην Αθήνα.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη αφ΄ενός για τα κακουργήματα της αποπλάνησης παιδιού, κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση, και αφ΄ετέρου της κατάχρησης σε ασέλγεια ανηλίκου κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έως την 5-3-2018, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του, της διευκόλυνσης διερεύνησης της επίδοσής του και σε άλλες ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινες πράξεις σε βάρος μεγάλου αριθμού και άλλων θυμάτων, της ευχερέστερης ικανοποίησης της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσε.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476370 της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΦΡΙΚΗΣ:

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, ο δράστης εκμεταλλευόμενος την ιδιότητά του και έχοντας αποκτήσει την εμπιστοσύνη των παιδιών, ασελγούσε σε βάρος τους, μέσα στο Ωδείο που βρίσκεται στην βορειανατολική Αττική, δίχως οι ιδιοκτήτες του Ωδείου να γνωρίζουν το παραμικρό.

Η φρίκη για τις ανήλικες μαθήτριες ξεκίνησε στις αρχές του χρόνου. Ο 60χρονος, είχε τοποθετήσει μια φωτογραφική μηχανή (όχι σε κρυφό σημείο), έστηνε τα κοριτσάκια και τα φωτογράφιζε δίχως εκείνα να το καταλαβαίνουν.

ΠΩΣ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΟΔΗΓΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΝ

Ένα από τα κοριτσάκια δεν άντεξε άλλο και αποκάλυψε την φρίκη που ζούσε στους γονείς του. Η καταγγελία, έγινε στα τέλη Ιουλίου, ενώ οι γονείς καθυστέρησαν να την κάνουν καθώς δεν ήξεραν πώς να διαχειριστούν όλο αυτό που είχε συμβεί.

Το δεύτερο κοριτσάκι δεν είπε τίποτα σε κανέναν, απλά ξαφνικά σταμάτησε να πηγαίνει στο Ωδείο, δίχως να εξηγήσει τον λόγο.

Το τρίτο παιδί είναι σε διακοπές και δεν έχει εξεταστεί ακόμα.

ΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ Ο 60ΧΡΟΝΟΣ

Ο παιδόφιλος καθηγητής, παραδέχτηκε ότι έβγαζε τα παιδιά γυμνές και ημίγυμνες φωτογραφίες, ενώ τα θώπευε και στα επίμαχα σημεία.

Μάλιστα παραδέχτηκε ότι «κύλησε» σε όλο αυτό, ενώ όπως έγινε γνωστό δεν έχει απασχολήσει τις Αρχές στο παρελθόν.

Αναφορικά με τα όπλα που βρέθηκαν στο σπίτι του, ο ίδιος υποστήριξε πως τα είχε για την προσωπική του ασφάλεια, ενώ παράλληλα στους 2 φορητούς υπολογιστές του σπιτιού του, οι αστυνομικές αρχές εντόπισαν κρυπτογραφημένα αρχεία.

Η αστυνομία έχει στείλει αίτημα στον εισαγγελέα, να δημοσιευτούν οι φωτογραφίες και τα στοιχεία του 60χρονου καθηγητή.

Να σημειώσουμε, ότι ο 60χρονος κατηγορείται επίσης για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του καθώς και σε σωματική έρευνα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 2 ηλεκτρονικοί φορητοί υπολογιστές
  • Εξωτερικός σκληρός δίσκος
  • Μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή
  • 2 πιστόλια
  • Δίκαννο με κομμένη την κάνη και το κοντάκι
  • Κάνη, κλείστρο, 6 μαχαίρια και 2 πτυσσόμενες ράβδοι
  • 549 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων
  • 2 φυσίγγια και 2 κάλυκες κυνηγετικού όπλου
  • 2 ψηφιακοί δίαυλοι

 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top