Telegraph: Στα 20 ωραιότερα νησιά της Μεσογείου, τα 9 είναι ελληνικά!

Αυτά προτείνει η βρετανική εφημερίδα για καλοκαιρινές διακοπές

Telegraph: Στα 20 ωραιότερα νησιά της Μεσογείου, τα 9 είναι ελληνικά!

​Εννέα ελληνικά νησιά δεσπόζουν ανάμεσα στα 20 ωραιότερα νησιά της Μεσογείου που προτείνει η βρετανική εφημερίδα Telegraph για τις καλοκαιρινές διακοπές. Οι προτάσεις είναι για όλα τα γούστα, αφού παρουσιάζει επιλογές για ρομαντισμό, θαλάσσια σπoρ μέχρι και αχαλίνωτη διασκέδαση!

Καταγάλανα νερά, χρυσές αμμουδιές , γραφικά σοκάκια είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά που όταν τα ακούς, καταλαβαίνεις πως μιλάμε για Ελλάδα. Αυτά μέτρησε η βρετανική εφημερίδα Telegraph και στη λίστα των διακοπών της με τα 20 καλύτερα νησιά της Μεσογείου, τα 9 είναι ελληνικά.

Για να απολαύσατε λοιπόν τις πιο μαγευτικές παραλίες πρώτη επιλογή είναι η Φορμεντέρα της Ισπανίας. Στη δεύτερη όμως θέση βρίσκεται η Νάξος, το κυκλαδίτικο νησί με τις μεγαλύτερες παραλίες!

NAXOS-PARALIA.jpg
Οι πιο ρομαντικές διακοπές είναι καθαρά ελληνική υπόθεση. Η Σαντορίνη και το ηλιοβασίλεμα της κατέχουν επάξια την πρώτη θέση, ενώ στη δεύτερη βρίσκεται το νησί της Αποκάλυψης, η Πάτμος.

Για αχαλίνωτη διασκέδαση… η Ίμπιζα είναι στην πρώτη θέση και φυσικά στην δεύτερη η Μύκονος! Αν τώρα ενδιαφέρεστε για ήρεμες διακοπές θα τις κάνετε στην Κεφαλονιά! Η Λευκάδα παίρνει την πρωτιά όσον αφορά στην καλύτερη επιλογή για θαλάσσια σπορ και ιστιοπλοΐα.
lefkada.jpg
Νικήτρια στην κατηγορία της και η Κρήτη, που αφήνοντας πίσω την Κορσική, χαρακτηρίζεται ως ο πιο εναλλακτικός προορισμός για πεζοπορία.
Ελληνική εκπροσώπηση έχουμε και στην κατηγορία που συνδυάζει οικονομικές διακοπές με ποιότητα, με τη Χίο να καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση, μετά την Μάλτα.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top