Μητσοτάκης σε TikTok: Η «ντίρλα» από τις ρακές και οι ανθοδέσμες σε Μαρέβα

«Μια από τις προκλήσεις της Κρήτης είναι πώς αντιμετωπίζεις τα κεράσματα ρα

Ως μια από τις προκλήσεις της προεκλογικής περιόδου χαρακτήρισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης το «πώς αντιμετωπίζεις τα συνεχή κεράσματα ρακής» / Tiktok - kyriakosmitsotakis_

Στη «ρουτίνα» μιας προεκλογικής περιόδου στην Κρήτη αναφέρθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη νέα δημοσίευσή του στο TikTok.

Με την απαραίτητη δόση χιούμορ, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας τόνισε πως μια από τις προκλήσεις στις προεκλογικές εξορμήσεις στην Κρήτη είναι «πώς αντιμετωπίζεις τα συνεχή κεράσματα ρακής».

Reuters: Η ευκαιρία του Μητσοτάκη να καθαρίσει τους στάβλους του Αυγεία

Ο ίδιος, όπως είπε, δεν πίνει πολύ και βρέχει ίσα-ίσα τα χείλη, ωστόσο αποκάλυψε μια σχετική «περιπέτεια» όταν περιόδευε με τον πατέρα του, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, στην Κρήτη.

Εκλογές 25 Ιουνίου 2023: Προβάδισμα 20 μονάδων και αυτοδυναμία ΝΔ

«Είχα πει στον εαυτό μου ότι θα πίνω ό,τι πίνει και αυτός, για να δω πόσες αντοχές έχω, σε σχέση με τις αντοχές τις δικές του. Στις 12 το μεσημέρι ήμουν ήδη ντίρλα», είπε.

Εκλογές 2023: Νέα κόντρα ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ για τους έμμεσους φόρους

Συνεχίζοντας, είπε πως ο κόσμος στην Κρήτη είναι πολύ θερμός στις αντιδράσεις του και, μεταξύ άλλων, έχουνε έθιμο «να σε ραντίζουν με λουλούδια».

Μητσοτάκης: Μόνο ισχυρές κυβερνήσεις κάνουν μεγάλες αλλαγές

TikTok: Ο πρόεδρος της ΝΔ είπε πως ο κόσμος στην Κρήτη είναι πολύ θερμός στις αντιδράσεις του και, μεταξύ άλλων, έχουνε έθιμο «να σε ραντίζουν με λουλούδια»

TikTok: Ο πρόεδρος της ΝΔ είπε πως ο κόσμος στην Κρήτη είναι πολύ θερμός στις αντιδράσεις του και, μεταξύ άλλων, έχουνε έθιμο «να σε ραντίζουν με λουλούδια»

«Συνήθως όλα αυτά τα λουλούδια τα γυρίζω και τα δίνω στη Μαρέβα. Αλλά φυσικά είναι ψυλλιασμένη και ξέρει πολύ καλά ότι όταν έρχεται μια μεγάλη ανθοδέσμη, δεν της την έχω αγοράσει εγώ, αλλά κάποιος μου την έχει προσφέρει. Και συνήθως μου την πετάει στο κεφάλι», είπε με χιούμορ ο κ. Μητσοτάκης.

@kyriakosmitsotakis_ Behind The Scenes Season 2 🗳#kyriakosmitsotakis #ekloges2023 ♬ original sound - Kyriakos Mitsotakis

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top