Το Ford Kuga PHEV είναι το No 1 σε πωλήσεις plug-in υβριδικό μοντέλο

Στην κορυφή της Ευρώπης για τρίτη χρονιά

Το Ford Kuga PHEV είναι το No 1 σε πωλήσεις plug-in υβριδικό μοντέλο

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά 1 το οικογενειακό SUV της Ford – που μπορεί να κινείται αθόρυβα και με μηδενικές εκπομπές ρύπων στο πρόγραμμα EV Now 3 – βρίσκεται ξανά στην κορυφή των πωλήσεων των plug-in υβριδικών οχημάτων στη Γηραιά Ήπειρο.Πέρυσι, οι πελάτες αγόρασαν 25% περισσότερα Kuga Plug-in Hybrid σε σχέση με το δεύτερο σε πωλήσεις PHEV. Το νέο Kuga Plug-in Hybrid παρουσιάστηκε στις αρχές του τρέχοντος έτους, διαθέτοντας ακόμα περισσότερες δυνατότητες και χαρακτηριστικά που θα εκτιμήσουν οι πελάτες.

Το Ford Kuga PHEV είναι το No 1 σε πωλήσεις plug-in υβριδικό μοντέλο

Το νέο μοντέλο επιταχύνει ταχύτερα και μπορεί τώρα να ρυμουλκήσει έως και 2.100 kg – πιο πολύ από οποιοδήποτε άλλο όχημα στην κατηγορία του. Επίσης, ταξιδεύει ακόμα πιο άνετα, προσφέροντας τεχνολογίες που μπορούν, μεταξύ άλλων, να επιβραδύνουν αυτόματα το όχημα στις στροφές, σε κυκλικούς κόμβους και σε εξόδους αυτοκινητοδρόμων με ενεργοποιημένο το σύστημα δορυφορικής πλοήγησης. 5 Επίσης, προσφέρει ένα προηγμένο σύστημα κάμερας 360 μοιρών 5,6 που μπορεί να εμφανίζει μια πανοραμική άποψη του αυτοκινήτου στην κεντρική οθόνη των 13,2 ιντσών κατά τη διάρκεια των ελιγμών στάθμευσης.

Το Ford Kuga PHEV είναι το No 1 σε πωλήσεις plug-in υβριδικό μοντέλο

Την ίδια στιγμή, είναι καλύτερα συνδεδεμένο. Το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας SYNC 4 7 ενσωματώνει smartphone με ασύρματο Apple CarPlay και Android Auto 8 και προσφέρει συνδεσιμότητα 5G, 9 ενώ διαθέτει ακόμη και Alexa Built-in 10 στον στάνταρ εξοπλισμό.

Οι οδηγοί μπορούν επίσης να φορτίζουν την μπαταρία του νέου Ford Kuga PHEV σε σταθμό φόρτισης ή σε οποιοδήποτε άλλο σημείο τροφοδοσίας. Η μπαταρία υψηλής τάσης μπορεί να προσφέρει αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία έως και 69 km με ενεργοποιημένο το πρόγραμμα EV Now 3 ή να συμβάλει στην αύξηση της συνολικής αυτονομίας του οχήματος με τη βοήθεια του βενζινοκινητήρα για πιο μακρινά ταξίδια.

Το δημοφιλέστερο σε πωλήσεις PHEV 1,2 της Ευρώπης κατασκευάζεται στη Γηραιά Ήπειρο, στο εργοστάσιο της Ford που βρίσκεται στη Βαλένθια της Ισπανίας.Το νέο Ford Kuga θα αρχίσει να πωλείται από τον τρέχοντα μήνα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top