Γιατί είναι ξεχωριστή η Voge CU525

Με καρδιά Bobber και ψυχή ταξιδευτή

Γιατί είναι ξεχωριστή η Voge CU525

Tο πρώτο μοντέλο Custom της Voge απευθύνεται σε αναβάτες με διάθεση για χαλαρές βόλτες, .Το CU525 διαθέτει μοντέρνα ηλεκτρονικά, κρυμμένα κάτω από μια εσκεμμένα vintage εμφάνιση. Ο κυκλικός πίνακας οργάνων είναι μια σαφής αναφορά στο κλασικό στυλ, απόλυτα εναρμονισμένος με τη σχεδίαση της μοτοσυκλέτας.

Ο πίνακας οργάνων της Voge CU525

Αποτελείται από μια έγχρωμη οθόνη LCD, ιδιαίτερα πλούσια σε πληροφορίες και ευανάγνωστη για να έχετε πάντα και τα πάντα υπό έλεγχο. Υπάρχει επίσης μια χρήσιμη θύρα USB για τη φόρτιση ηλεκτικών συσκευών, ενώ όλα τα φωτιστικά σώματα είναι τεχνολογίας Full led.

Η Voge CU525
Ο υγρόψυκτος δικύλινδρος εν σειρά κινητήρας των 494cc αποδίδει 47,6hp και μια μέγιστη ροπή της τάξης των 44,5Nm. Η μοτοσυκλέτα μπορεί να οδηγηθεί και από κατόχους διπλωμάτων Α2, μια δυνατότητα που θα εκτιμηθεί από αναβάτες κάθε εμπειρίας και ικανότητας, με τις επιδόσεις συνολικά να είναι ικανές να προσφέρουν συγκινήσεις σε καθημερινή βάση.

Η  Voge CU525

Η τελική μετάδοση μέσω ιμάντα, σε συνδυασμό με το κιβώτιο των 6 σχέσεων και τον συμπλέκτη περιορισμένης ολίσθησης, παρέχει ήσυχη και γραμμική λειτουργία, έτσι όπως επιβάλλεται για μια μοτοσυκλέτα αυτής της κατηγορίας. Επιπλέον, δεν απαιτεί λίπανση όπως η κλασική αλυσίδα, μειώνοντας δραστικά την ανάγκη συντήρησης και το κόστος των service.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top