Ηγέτης με τη... βούλα o πρόεδρος της Hyundai

Aνακηρύχθηκε νικητής της κατηγορίας «Industry Leader»

Ηγέτης με τη... βούλα o πρόεδρος της Hyundai

Ο κ. Euisun Chung, Executive Chair του Hyundai Motor Group (ο Όμιλος) ανακηρύχθηκε νικητής της κατηγορίας «Industry Leader» στα βραβεία 2023 All-Stars του Automotive News. Για 40 χρόνια το Automotive News All-Stars τιμά προσωπικότητες του κλάδου της αυτοκίνησης που έχουν επιδείξει κορυφαία συμβολή στην πρόοδο και τη διαμόρφωση της αλλαγής του κλάδου, με τον κ. Chung να ψηφίζεται φετινός νικητής του τίτλου «Industry Leader». 

Ένας ηγέτης των All-Stars πρέπει να έχει επιδείξει επιχειρησιακή αρτιότητα και να έχει επιτύχει σημαντικό αντίκτυπο στον κλάδο του. Το βραβείο «Industry Leader» απευθύνεται σε υψηλά ιστάμενα άτομα που έχουν επιδείξει εξαιρετική οργανωτική ηγεσία. 

Το βραβείο «Industry Leader» σηματοδοτεί τον θεμελιώδη ρόλο του κ. Chung στην προώθηση της τεχνολογίας και της βιωσιμότητας ως μέρος του οράματος του Ομίλου για μελλοντική κινητικότητα.  Ο κ. Chung, βάζει στον χάρτη των ηλεκτρικών οχημάτων (EV) και του υδρογόνου τον τρίτο μεγαλύτερο όμιλο αυτοκινήτων παγκοσμίως.  

Το Automotive News αναγνώρισε επίσης τους στόχους του Ομίλου στα επόμενα του βήματα για την επίτευξη του στόχου του ως έξυπνου, βιώσιμου πάροχου κινητικότητας, τονίζοντας ότι με την «προηγμένη ρομποτική, την τεχνητή νοημοσύνη (AI) και την Advanced Air Mobility (AAM), οι ιδέες του είναι τολμηρές, φουτουριστικές και περιεκτικές, δημιουργώντας κινητικότητα που καλύπτει την κίνηση σε όλες τις μορφές». 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top