Η Hyundai σάρωσε τους τίτλους

Η Hyundai κατέκτησε έξι βραβεία στα “iF Design Awards 2023”

Η Hyundai κατέκτησε έξι βραβεία στα “iF Design Awards 2023”

Σε μια χρονιά που η Hyundai Motor Company κέρδισε 19 iF Design Awards για καινοτόμα αυτοκίνητα και πρωτότυπα, τα έξι (6) βραβεία των ενεργειών marketing της εταιρείας ανέδειξαν και το δημιουργικό έργο της εταιρείας σε ψηφιακούς και φυσικούς χώρους, επιδεικνύοντας το εύρος και το βάθος του έργου της.

Η Hyundai Motor κέρδισε σημαντικό αριθμό διάσημων iF Design Awards στις κατηγορίες Communication και User Experience (UX) για την επικοινωνία του αναγνωρισμένου αμιγώς ηλεκτρικού οχήματος IONIQ 6 της εταιρείας, το οποίο κέρδισε παράλληλα και το “Gold” βραβείο στην κατηγορία Product.

Η Hyundai κατέκτησε έξι βραβεία στα “iF Design Awards 2023”

Ο διαγωνισμός iF Design Award αποτελεί ένα από τα τρία μεγαλύτερα διεθνή βραβεία σχεδιασμού, μαζί με το Red Dot Award από τη Γερμανία και το International Design Excellence Award (IDEA) από τις ΗΠΑ. Βραβεύει διαγωνιζόμενους σε εννέα ενότητες, όπως Product, Communication, Packaging, Service Design, Architecture, Interior Architecture, User Experience (UX), User Interface (UI) και Professional Concepts, σε 80 κατηγορίες.

Ο iF International Forum Design GmbH, ένας από τους κορυφαίους ανεξάρτητους θεσμούς σχεδιασμού στον κόσμο, ίδρυσε τον διαγωνισμό στο Ανόβερο το 1954. Η τελετή των βραβείων του iF Design Award Night 2023, έχει προγραμματιστεί για τις 15 Μαΐου, στο Friedrichstadt-Palast, στο Βερολίνο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top