Nissan: Το κινητό γραφείο συσκέψεων μέσα στην πανδημία

Μια έξυπνη λύση

Το τελευταίο διάστημα, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19, ο τρόπος που εργαζόμαστε έχει διαφοροποιηθεί σημαντικά. Καθώς η εξ αποστάσεως εργασία γίνεται πιο διαδεδομένη, προσφέρονται ολοένα και περισσότερες ευκαιρίες για να σκεφτούμε πώς να χρησιμοποιήσουμε καλύτερα τον χρόνο μας κατά την μετακίνησή μας, επιδιώκοντας μια υγιή ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής.

Το περασμένο καλοκαίρι, η Nissan, σε συνεργασία με τις εταιρείες Dai Nippon Printing, Zenrin, Softbank και Kuwahara, ανέλαβε την πρόκληση να μετατρέψει το μοντέλο Elgrand σε μια κινητή αίθουσα συσκέψεων. Χρησιμοποιώντας ουσιαστικά τον χρόνο ταξιδιού, το κινητό γραφείο εργασίας Elgrand (Elgrand Mobile Work Suite) επιτρέπει στους χρήστες να πραγματοποιούν διασκέψεις μέσω του διαδικτύου, από την άνεση του αυτοκινήτου. Οι δοκιμές σε αυτή τη νέα υπηρεσία κινητικότητας συνεχίζονται ως την λύση για την εκμετάλλευση του χρόνου και των χώρων που προσφέρουν τα ταξίδια, μετατρέποντάς τους σε κάτι χρήσιμο, που η Nissan θεωρεί ότι αξίζει περαιτέρω εξερεύνησης.

Κατά τη διάρκεια των δοκιμών, η Nissan έλαβε πολλά θετικά σχόλια από τους συμμετέχοντες. Είτε βρίσκεστε σε επαγγελματικό ταξίδι είτε πηγαίνετε στο σπίτι από το γραφείο, το Elgrand Mobile Work Suite μπορεί να σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον χρόνο σας κατά τη διαδρομή, πράγμα που σημαίνει ότι θα έχετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο για να κάνετε τα πράγματα που αγαπάτε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top