Νέες λειτουργίες για το MINI App

Σας κάνει πιο εύκολη την ζωή

MINI App νέες λειτουργίες

Το MINI App που λανσαρίστηκε τον Ιούλιο του 2020 λειτουργεί ως universal διεπαφή, προσφέροντας αβίαστη επικοινωνία μεταξύ smartphones και οχημάτων σε πάνω από 46 χώρες σε πέντε ηπείρους. Περισσότερα από 4 εκατομμύρια άτομα (My BMW και MINI App μαζί) χρησιμοποιούν τώρα τη νέα γενιά της εφαρμογής, με σύγχρονη σχεδίαση και διαισθητική διεπαφή χρήστη. Το MINI App προσφέρει πληροφορίες για την κατάσταση του οχήματος συνεχώς, προαιρετικές λειτουργίες από απόσταση όπως κλείδωμα και ξεκλείδωμα θυρών, και απευθείας επικοινωνία με εξουσιοδοτημένους επισκευαστές MINI. 

Σε μία υπηρεσία που προσφέρεται ειδικά για κατόχους ηλεκτροκίνητων οχημάτων (με plug-in υβριδικό σύστημα ή αμιγώς ηλεκτρικά) – το νέο My MINI App περιέχει όλα τα απαραίτητα στοιχεία για τις λειτουργίες φόρτισης. Παρουσιάζει με σαφήνεια πληροφορίες για τη φόρτιση με μια ματιά, φορτίσεις σε εξέλιξη, Scan & Charge μέσω MINI Charging, και ρυθμίσεις φόρτισης / κλιματισμού. Το Charging Management (διατίθεται μόνο στον Καναδά) προσφέρει μία λεπτομερή επισκόπηση μιας φόρτισης σε εξέλιξη (ώρα έναρξης και διάρκεια φόρτισης, αυτονομία, pre-conditioning και τρέχουσες ρυθμίσεις οχήματος, προγραμματισμένη αναχώρηση). Κατά τη διάρκεια της φόρτισης, ο χρήστης μπορεί να βλέπει ιστορικό με προηγούμενες φορτίσεις και τα σχετικά κόστη.

Το MINI App διατίθεται για λειτουργικά συστήματα iOS και Android και οι χρήστες μπορούν να το κατεβάζουν δωρεάν από το Apple App Store και το Google Play Store. Το MINI Connected App έληξε στις 30 Ιουνίου 2021 και έχει αντικατασταθεί από το νέο MINI App.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top