ΙΑΜΕ Series Greece: Στο βάθρο των νικητών ο Παναγιώτης Αλεξόπουλος

Η σκληρή δουλειά ανταμείβεται

ΙΑΜΕ Series Greece Παναγιώτης Αλεξόπουλος

Με τη συμμετοχή 41 αγωνιζόμενων, που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό πρωταγωνιστώντας σε συναρπαστικές μάχες με φόντο το ψηλότερο σκαλί του βάθρου, ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος του IAME Series Greece 2021! Και στις τρεις κατηγορίες του αγώνα που έλαβε χώρα στο «Kartodromo» και συνδιοργανώθηκε από τα αθλητικά σωματεία «Artemis Auto Club» και «Α.Λ.Α.», είχαμε συγκλονιστικές μονομαχίες ρόδα με ρόδα αλλά και συνεχείς αλλαγές θέσεων, στο πολυαναμενόμενο ξεκίνημα μίας σεζόν που άρχισε με καθυστέρηση, λόγω της παγκόσμιας πανδημίας του Covid-19.

Στην κατηγορία X30 MINI (8-12 ετών) είχαμε sold out των διαθέσιμων κινητήρων, καθώς συμμετείχαν 15 αθλητές! Οι 13 εξ αυτών ανήκαν στην Κλάση X30 MINI B (ηλικία 8-10 ετών) και από αυτή προέκυψε και το Top-3! Στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στον Τελικό ανέβηκε ο Αθανάσιος Ζάχος (#62, Praga Zahos Karting, Praga), με τους Αντώνη Βούρο (#71, Praga Zahos Karting, Praga) και Παναγιώτη Αλεξόπουλο (#99, Maitos Kosmic Kart Racing, Kosmic) να τον πλαισιώνουν!

Πιστός στο ραντεβού του με το βάθρο ο βενιαμίν οδηγός της maitos kosmic racing team Παναγιώτης  Αλεξόπουλος και στον πρώτο αγώνα του iame series Greece. Σε έναν συναρπαστικό τελικο όπου εκκίνησε από την 5η θέση κατάφερε με μια ώριμη οδήγηση να σκαρφαλώσει στην τρίτη θέση τόσο της κατηγορίας του μίνι β (8-10 ετων) όσο και της γενικής. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top