Η ποιότητα έχει τέσσερα δακτυλίδια και τέσσερα γράμματα: Audi 

Ποια ήταν τα βασικά κριτήρια   

Audi ποιότητα  “Best Brands in All Classes”

Η ποιότητα έχει ένα όνομα: Audi. Αυτό επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά από την έρευνα αναγνωστών “Best Brands in All Classes” της Auto Bild. Η μάρκα με τα τέσσερα δαχτυλίδια κέρδισε επτά από τις 14 κατηγορίες σχετικά με την ποιότητα. Η Audi πήρε επίσης την πρώτη θέση στις αξιολογήσεις για το σχεδιασμό και το value for money. Η πρώτη θέση σε δύο γενικές κατηγορίες του διαγωνισμού, κατέληξε επίσης στη μάρκα από το Ingolstadt. 


Η τελευταία έρευνα “Best Brands in All Classes” αποτέλεσε μία εντυπωσιακή πιστοποίηση της ποιότητας της Audi. Συνολικά αξιολογήθηκαν 37 μάρκες σε 14 κατηγορίες και, όπως και το προηγούμενο έτος, η Audi κέρδισε την πρώτη θέση στις επτά από αυτές! Τα πιο επιτυχημένα μοντέλα ήταν το A1 στην κατηγορία των compact, το A3 στην κατηγορία των πεντάθυρων χάτσμπακ, το A4 στα μεσαία, το A7 Sportback στα μεγάλα, το A3 Cabriolet  στα cabrio έως 50.000 ευρώ, το Q3 στα μεσαία SUV και το Q7 στα μεγάλα SUV. Ούτε λίγο ούτε πολύ, η Audi συγκέντρωσε το 71,3% των ψήφων των αναγνωστών στην κατάταξη των μαρκών ή των μοντέλων αναφορικά με την ποιότητα. 


Εκτός από την ποιότητα, τα βασικά κριτήρια στην έρευνα αναγνωστών περιλάμβαναν επίσης το σχεδιασμό και το λόγο τιμής/απόδοση. Η Audi κέρδισε δύο ακόμα νίκες, με το A6 στην κατηγορία σχεδιασμού και με το S5 Cabriolet στο λόγο τιμής/απόδοση για cabrio που κοστίζουν πάνω από 50.000 ευρώ. Παράλληλα, η Audi κατάφερε να επικρατήσει συνολικά σε δύο γενικές κατηγορίες: στα μοντέλα μεγάλου μεγέθους και στα μεγάλα SUV. Οι συνολικά εννέα παρουσίες στο κορυφαίο σκαλί του βάθρου, επιβεβαιώνουν ότι η εμμονή της Audi με την ποιότητα, υλοποιείται σε κορυφαίο προϊόν και πλήρη ικανοποίηση του πελάτη.  

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top