Δείτε τις εκδόσεις και τις τιμές του νέου  SKODA KAMIQ  στην Ελλάδα

Ξεκινούν από τις  15.900 ευρώ

SKODA KAMIQ  Τιμές Εκδόσεις Ελλάδα

Το SKODA KAMIQ ξεκινά την εμπορική του καριέρα στην Ελλάδα .Με υπερσύγχρονα συστήματα υποβοήθησης και infotainment, άνετους χώρους και πολλά στοιχεία Simply Clever, σε συνδυασμό με μία εξαιρετικά ανταγωνιστική τιμολογιακή πολιτική, το νέο KAMIQ σίγουρα θα ενθουσιάσει τόσο τους πελάτες που θέλουν να καλύψουν τις οικογενειακές τους ανάγκες όσο και αυτούς που έχουν ένα πιο δυναμικό lifestyle. 

Το KAMIQ, διαθέτοντας έως και εννέα αερόσακους για προστασία οδηγού και επιβατών, προσφέρει κορυφαία επίπεδα ασφάλειας, όπως αυτά πιστοποιήθηκαν και στις πρόσφατες δοκιμές του Euro NCAP. Σε αυτές, το KAMIQ σημείωσε επίδοση 96% και 80% για την προστασία ενήλικων και παιδιών αντίστοιχα, την υψηλότερη δυνατή βαθμολογία για την προστασία δικυκλιστών, επίδοση 80% για την προστασία πεζών και τέλος, 76% για το σύνολο των συστημάτων ασφάλειας που προσφέρει. Στο βασικό εξοπλισμό περιλαμβάνονται τα Lane Assist, Front Assist και Compact Emergency Brake όπως και το σύστημα αποφυγής πολλαπλών συγκρούσεων (Multi-Collision Brake) το οποίο εμποδίζει το KAMIQ να κινηθεί με ανεξέλεγκτο τρόπο μετά από μία σύγκρουση. Με ανέση λοιπόν πήρε 5 αστέρια στις δοκιμές του EuroNcap


Το ολοκαίνουργιο SKODA KAMIQ λανσάρεται στην Ελλάδα με πέντε διαφορετικούς κινητήρες με αποδόσεις που κυμαίνονται από 90 PS έως και 150 PS. Διαθέσιμα τρία σύνολα βενζίνης, ένας κινητήρας ντίζελ και - για πρώτη φορά στην οικογένεια των SUV της SKODA - ο κινητήρας φυσικού αερίου 1.0 G-TEC, διαθέσιμος στο τέλος της χρονιάς. Όλοι οι κινητήρες είναι άμεσου ψεκασμού και turbo, διαθέτουν ανάκτηση ενέργειας πέδησης καθώς και τεχνολογία Start/Stop, ενώ πληρούν τις τρέχουσες προδιαγραφές εκπομπής ρύπων Euro 6d-TEMP.  
Το μοντέλο διατίθεται σε τρεις εκδόσεις εξοπλισμού, τις ACTIVE, AMBITION και STYLE οι οποίες έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να καλύπτουν πλήρως όλες τις ανάγκες και επιθυμίες. Η ACTIVE, αν και πρόκειται για την εισαγωγική έκδοση του μοντέλου, έχει πλουσιότατο εξοπλισμό.

Ενδεικτικά, ανάμεσα σε άλλα, αξίζει να αναφερθούν τα εξής στοιχεία: 
Αερόσακοι οδηγού, συνοδηγού, πλευρικοί εμπρός & κεφαλής τύπου κουρτίνας 
Μπροστινό σύστημα προειδοποίησης κινδύνου "Front Assist" με “City Emergency Brake” (αυτόματη πέδηση) και “Pedestrian Protection” (σύστημα αναγνώρισης πεζών) .Σύστημα διατήρησης λωρίδας "Lane Assist" .Σύστημα αυτόματης ειδοποίησης ατυχήματος e-call & υπηρεσίες πρόληψης .LED φώτα ημέρας, πορείας και μεγάλης σκάλας, LED φλας ενσωματωμένα στους εξωτερικούς καθρέπτες και LED πίσω φώτα. Κεντρικό κλείδωμα θυρών με τηλεχειρισμό  
Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός – πίσω με λειτουργία άνεσης 
Ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι και θερμαινόμενοι εξωτερικοί καθρέπτες                                   
Air conditioning με φίλτρο γύρης 
Δερμάτινο τιμόνι 
Cruise Control με περιοριστή ταχύτητας 
Ηχοσύστημα Πολυμέσων "SWING" με οθόνη αφής 6,5" HD + σύνδεση μέσω BLUETOOTH 
Χρωμιωμένο πλαίσιο μάσκας 

Δείτε τις εκδόσεις και τις τιμές 

ΕΚΔΟΣΗ   
KAMIQ ACTIVE 1.0 TSI 95PS  € 15.900 
KAMIQ AMBITION 1.0 TSI 95PS  € 17.470 
KAMIQ STYLE 1.0 TSI 95PS € 18.900 
KAMIQ AMBITION 1.0 TSI 116PS € 18.600 
KAMIQ STYLE 1.0 TSI 116PS € 19.900 
KAMIQ ACTIVE 1.0 TSI 116PS DSG € 18.900 
KAMIQ AMBITION 1.0 TSI 116PS DSG € 20.200 
KAMIQ STYLE 1.0 TSI 116PS DSG € 21.300 
KAMIQ AMBITION 1.5 TSI 150PS DSG € 21.600 
KAMIQ STYLE 1.5 TSI 150PS DSG € 21.970 
KAMIQ AMBITION 1.6 TDI 116PS DSG € 21.970 
KAMIQ STYLE 1.6 TDI 116PS DSG € 24.700 
Το νέο SKODA KAMIQ αναμένεται στην Ελλάδα το Νοέμβριο, με τις παραγγελίες να ξεκινούν άμεσα. 

Βαγγέλης Γκούμας
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top