Το Tiguan κέρδισε το Γερμανικό Βραβείο Σχεδιασμού 2017

Το καλύτερο στην κατηγορία “Transportation”

Το Tiguan κέρδισε το Γερμανικό Βραβείο Σχεδιασμού 2017
Το Γερμανικό Συμβούλιο Σχεδιασμού ανακοίνωσε τους νικητές του θεσμού «Γερμανικό Βραβείο Σχεδιασμού 2017”. Ανάμεσά τους, το νέο Volkswagen Tiguan που επιλέχτηκε σαν το καλύτερο στην κατηγορία “Transportation”.

Το συγκεκριμένο βραβείο είναι το πέμπτο κατά σειρά που κέρδισε το νέο Tiguan για την εξαιρετική σχεδίαση του. Η σχεδιαστική ομάδα της Volkswagen με επικεφαλής τον Klaus Bischoff, έδωσε στη δεύτερη γενιά του δημοφιλούς compact SUV μία πολύ κομψή εμφάνιση. Το νέο Tiguan είναι μακρύτερο, πλατύτερο και χαμηλότερο σε ύψος σε σχέση με τον προκάτοχό του.

Αυτές οι νέες διαστάσεις έχουν επιτευχθεί λόγω χρήσης της νέας πλατφόρμας MQB, με αποτέλεσμα το μοντέλο να έχει ένα πολύ εντυπωσιακό προφίλ SUV με διακριτικές αναλογίες και μία πολύ δυναμική σχεδίαση.

Στο μπροστινό τμήμα του αυτοκινήτου, η μάσκα καθώς και τα φώτα LED (στάνταρ εξοπλισμός στην έκδοση Exclusive), προσθέτουν μεγαλύτερη έμφαση στη συνολική εικόνα του αυτοκινήτου.Τα Γερμανικά Βραβεία Σχεδιασμού ιδρύθηκαν το 2012 και είναι ��πό τα πιο αναγνωρισμένα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Το πολυπόθητο αυτό βραβείο, απονέμεται από το Συμβούλιο Σχεδιασμού της Γερμανίας που ιδρύθηκε το 1953, ενώ η διεθνής επιτροπή που το αποτελεί, είναι από τους κορυφαίους στον κόσμο των αριστείων για την επικοινωνία και το Management στον τομέα του σχεδιασμού. Η τελετή απονομής του Βραβείου Σχεδιασμού της Γερμανίας θα πραγματοποιηθεί στη Φρανκφούρτη τις 10 Φεβρουαρίου 2017.

Bαγγέλης Γκούμας
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top