Σπανούλης: Μία συγκινητική βραδιά αφιερωμένη στον θρυλικό αρχηγό

Συγκίνησαν τους πάντες, η σύζυγος και τα έξι του παιδιά

Μία βραδιά προς τιμήν του Βασίλη Σπανούλη διοργάνωσε ο Ολυμπιακός προκειμένου να τιμήσει τον αρχηγό του Ολυμπιακού για την προσφορά του. 

Ολυμπία Χοψονίδου: Το ενσταντανέ με τον Βασίλη Σπανούλη για τα γενέθλιά του

Βασίλης Ιτούδης και Γιάννης Σφαιρόπουλος 

Βασίλης Ιτούδης και Γιάννης Σφαιρόπουλος 

Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι ήταν στο «The Night Of The Legend» και αποθέωσαν τον Βασίλη Σπανούλη, ενώ ο Δημήτρης Ιτούδης και ο Νικ Καλάθης ταξίδεψαν από την Τουρκία.

Η Ολυμπία Χοψονίδου έδωσε ένα τρυφερό φιλί στον σύζυγό της, Βασίλη Σπανούλη

Η Ολυμπία Χοψονίδου έδωσε ένα τρυφερό φιλί στον σύζυγό της, Βασίλη Σπανούλη

Ολόκληρο το ΣΕΦ «λύγισε».

Ολυμπία Χοψονίδου: Οι τρυφερές ευχές του Βασίλη Σπανούλη για τη γιορτή της
 

Δίπλα του σ’ αυτή την τόσο σημαντική στιγμή για εκείνον ήταν η σύζυγός του, Ολυμπία Χοψονίδου μαζί με τα έξι τους παιδιά: Θανάση, Δημήτρη, Βασίλη, Αιμιλία, Αναστασία και Αλεξάνδρα. 

Ο Βασίλης Σπανούλης τιμήθηκε για την προσφορά του στο μπάσκετ

Ο Βασίλης Σπανούλης τιμήθηκε για την προσφορά του στο μπάσκετ

Συγκινητική στιγμή, η ώρα της βράβευσης του αρχηγού του Ολυμπιακού, όταν τα παιδιά του ανέβηκαν στο βάθρο και μαζί με την Ολυμπία έγιναν όλοι μαζί μια τεράστια αγκαλιά, αποδεικνύοντας πόσο δεμένη οικογένεια είναι.

Αυτή μάλιστα δεν ήταν η πρώτη φορά που τα έξι παιδιά του Βασίλη Σπανούλη ήταν εκεί για κείνον. Αρκετές φορές έχουν βρεθεί στο ΣΕΦ και έχουν αποθεώσει τον σπουδαίο μπαμπά τους.

Χοψονίδου - Σπανούλης: Το θεματικό πάρτι που διοργάνωσαν στον Βασίλη junior

O Βασίλης Σπανούλης με τη σύζυγό του και τα έξι τους παιδιά

O Βασίλης Σπανούλης με τη σύζυγό του και τα έξι τους παιδιά

Εκτός από την οικογένειά του, εκεί ήταν και  ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης, ο Πέρο Άντιτς, ο Νίκος Ζήσης, ο Λάζαρος Παπαδόπουλος, ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς και πολλοί άλλοι συνάδελφοί του από το μπάσκετ.

Ο Βασίλης Σπανούλης με την οικογένειά του 

Ο Βασίλης Σπανούλης με την οικογένειά του 

Η καριέρα του Βασίλη Σπανούλη άλλωστε είναι μεγάλη. Θεωρείται ένας από τους καλύτερους Έλληνες παίκτες όλων των εποχών. Έχει κατακτήσει τον τίτλο του πρωταθλητή 4 φορές με τον Παναθηναϊκό και 3 φορές με τον Ολυμπιακό, ενώ παράλληλα, είναι ο πρώτος σε τελικές πάσες στην ιστορία του Ελληνικού Πρωταθλήματος και στην ιστορία της Ευρωλίγκας, 

Ο Βασίλης Σπανούλης, ψηφίστηκε ανάμεσα στους κορυφαίους παίκτες στον κόσμο, που έχουν αγωνιστεί στη διοργάνωση των Ολυμπιακών αγώνων ανά θέση.

Ο Βασίλης Σπανούλης στην ομιλία του, τόνισε πως οι σχέσεις των ανθρώπων χτίζονται με σεβασμό και ευχαρίστησε όλους τους προέδρους που τον πίστεψαν σ' αυτόν τα τελευταία 11 χρόνια.

«Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους από καρδιάς, που είστε δίπλα μου σε ένα τόσο σημαντικό βράδυ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους προέδρους για αυτά τα 11 χρόνια. Πιστέψατε στο χαρακτήρα μου και στο ταλέντο μου και μου δώσατε την ευκαιρία να κάνω το όνειρο που είχα από μικρός πραγματικότητα, να ηγηθώ μιας μεγάλης ομάδας.

Οι σχέσεις των ανθρώπων χτίζονται με σεβασμό. Ξέρω ότι δεν ήταν εύκολο να έρθω από τον αιώνιο αντίπαλο στον Ολυμπιακό. Ήταν όνειρό μου να παίξω στον Ολυμπιακό από τότε που ήμουν στο Μαρούσι. Όταν πήρα την απόφαση ήξερα ότι θα πετύχω με κάθε δυνατό και αδύνατο τρόπο. Θέλω να ευχαριστήσω τον Γιώργο Πρίντεζη, τον Κώστα Παπανικολάου και τα άλλα παιδιά για όλα όσα ζήσαμε.

Ξέρω ότι τους έσπαγα τα νεύρα, ξέρω ότι έβρισκαν δικαιολογία για να φύγουν όταν ήμασταν στα αεροδρόμια ή στα ξενοδοχεία, για να μην μιλήσουμε πάλι για μπάσκετ. Υπήρχαν πολλά βράδια, το ξέρουν οι πρόεδροι, που τους έπαιρνα τηλέφωνο να μιλήσουμε για μπάσκετ. Είμαι πολύ περήφανος που πέτυχα για τον Ολυμπιακό μας.

Ό,τι έκανα τόσα χρόνια, το έκανα για να κερδίσει ο Ολυμπιακός. Θέλω να ευχαριστήσω όλους για την υπομονή και την επιμονή”

Θέλω να ευχαριστήσω τη γυναίκα μου που μου χάρισε 6 όμορφα παιδιά. Ήταν αυτή που με περίμενε στο σπίτι και άκουγε τα πάντα. Ήταν μια δυνατή γυναίκα που με στήριζε γιατί ήξερε πόσο πολύ θέλω να πετύχω.

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στη μητέρα που με γέννησε. Μαμά σε ευχαριστώ για όλα. Και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον αδερφό μου, που ήταν και αδερφός και πατέρας. Ήταν ο πιο αυστηρός κριτής μου. Όσα χρόνια έπαιζα μπάσκετ δεν άκουσα μια καλή κουβέντα, μόνο όταν σταμάτησα.

Όταν ήμουν 15 έχασα τον πατέρα μου από καρκίνο και είχα υποσχεθεί πως όλη η καριέρα μου θα είναι αφιεερωμένη σε αυτόν. Ελπίζω να τον έκανα περήφανο”.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top