Τέμπη: Η συγκινητική ανάρτηση του Στέφανου Τσιτσιπά για το δυστύχημα

Φοιτητές και παιδιά ανάμεσα στα θύματα της σφοδρής σύγκρουσης

Δείτε στο παραπάνω βίντεο τη συγκλονιστική περιγραφή ενός επιβάτη στο Star

Τη θλίψη του για την Εθνική τραγωδία που σημειώθηκε στα Τέμπη όταν δύο τρένα συγκρούστηκαν, εξέφρασε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα social media ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Συνεχίζονται οι έρευνες των σωστικών συνεργείων για τους αγνοούμενους 

Τέμπη: Στον εισαγγελέα σήμερα ο σταθμάρχης – Πώς ομολόγησε το λάθος του

O Έλληνας τενίστας συμβούλευσε τους Έλληνες να είναι ενωμένοι σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Τέμπη: Μαζί στη ζωή, μαζί και στον θάνατο οι δίδυμες με την ξαδέλφη τους

«Αγαπημένοι μου Έλληνες ακόλουθοι, σήμερα ξυπνήσαμε με τα τραγικά νέα για τη σύγκρουση των τρένων που μας άφησε όλους σοκαρισμένους και στεναχωρημένους. Η καρδιά μας πονάει για τις οικογένειες που έχασαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα σε αυτή τη φρικτή τραγωδία. Στέλνουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια σε αυτούς και στεκόμαστε στο πλευρό τους σε αυτές τις δύσκολες στιγμές» έγραψε ο Στέφανος στο Instagram του και πρόσθεσε:

«Η απώλεια ανθρωπίνων ζωών δεν είναι ποτέ κάτι που μπορείς να κατανοήσεις και να αποδεχτείς με ευκολία και είναι ακόμα πιο επώδυνο όταν συμβαίνει στην ίδια σου τη χώρα. Σε τέτοιες στιγμές πρέπει να ενωθούμε ως έθνος και να υποστηρίξουμε ο ένας τον άλλο.

Καθώς θρηνούμε για τις απώλειες, ας πάρουμε ένα λεπτό να αναλογιστούμε τη σημασία των μέτρων ασφαλείας και των κανονισμών. Σήμερα, στεκόμαστε μαζί ως έθνος, ενωμένοι στο πένθος και αποφασισμένοι να στηρίξουμε ο ένας τον άλλο σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Ας τιμήσουμε τις αναμνήσεις εκείνων που χάθηκαν με το να σταθούμε μαζί με αγάπη, συμπόνια και δύναμη».

Από τη σύγκρουση έχασαν τη ζωή τους περίπου 47 άνθρωποι οι περισσότεροι από τους οποίους ήταν φοιτητές και μικρά παιδιά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top