Συγκινεί ο Ρονάλντο: «Κρατάω τις στάχτες του γιου μου και μιλάω μαζί του»

Η συγκλονιστική συνέντευξη του Πορτογάλου άσου στον Piers Morgan

Κριστιάνο Ρονάλντο: «Κρατάω Τις Στάχτες Του Γιου Μου»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο παραχώρησε συνέντευξη στον δημοσιογράφο Piers Morgan και συγκλόνισε μιλώντας για την απώλεια του ενός εκ των διδύμων, του γιου του, Angél, στη γέννα, τον περασμένο Απρίλιο.

Ρονάλντο: Αφιέρωσε το 100ο γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ στη μνήμη του γιου του

«H Xεορχίνα έφτασε σπίτι και τα παιδιά άρχισαν να ρωτούν πού είναι το άλλο μωρό, πού είναι το άλλο μωρό. Ρωτούσαν επίμονα και μετά από μια εβδομάδα λέω ας είμαστε ειλικρινείς με τα παιδιά, ας πούμε ότι ο Άγγελος που είναι το όνομά του, πήγε στον παράδεισο», ανέφερε αρχικά ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντκαι

O Πορτογάλος σούπερ σταρ, αναφερόμενος στις δύσκολες στιγμές που βίωσε μαζί με την οικογένειά του, εξομολογήθηκε «Ήταν ίσως η χειρότερη στιγμή της ζωής μου, από τότε που πέθανε ο πατέρας μου… Όταν κάνεις παιδί, περιμένεις ότι όλα θα είναι φυσιολογικά και όταν συμβαίνει αυτό, είναι δύσκολο. Εγώ και η Χεορχίνα περάσαμε αρκετά δύσκολες στιγμές γιατί δεν καταλαβαίναμε γιατί μας συνέβη. Ήταν πολύ, πολύ δύσκολο να καταλάβουμε τι συμβαίνει. Περάσαμε τις δύσκολες στιγμές, αλλά είπαμε πως έχουμε τα άλλα παιδιά, έχουμε ένα που γεννήθηκε, την Μπέλα και πρέπει να είμαστε κι εμείς ευτυχισμένοι».

«Είναι δύσκολο να το εξηγήσω. Τόσο δύσκολο. Δεν ξέρεις αν κλαις, δεν ξέρεις αν χαμογελάς γιατί είναι κάτι που δεν ξέρεις πώς να αντιδράσεις. Δεν ξέρεις τι να κάνεις για να είσαι ειλικρινής. Και φυσικά θυμάμαι πολύ καλά ότι έμοιαζα… δεν ξέρω τη λέξη για να ορίσω τι ένιωσα εκείνη τη στιγμή».

Ρονάλντο: Η πρώτη ανάρτηση της Τζορτζίνα μετά τον θάνατο του γιου της

Στη συνέχεια ρωτήθηκε αν μια τόσο επώδυνη κατάσταση επηρεάζει τις σχέσεις μιας οικογένειας και πάνω εκεί αποκάλυψε ότι έχει κρατήσει τις στάχτες του γιου του. 

«Επειδή η θλίψη μπορεί να είναι τόσο έντονη, μπορεί να χωρίσει ζευγάρια ή να τα φέρει πιο κοντά. Στην περίπτωσή μου ήταν καλύτερα. Έγινα πιο φιλικός με τη Χεορχίνα. Ήμουν φυσικά φίλος, αλλά νιώθω περισσότερη αγάπη για εκείνη και για τα παιδιά μου και αρχίζω να βλέπω τη ζωή με διαφορετική οπτική. Ήταν οι πιο δύσκολες στιγμές, τους τελευταίους έξι μήνες, από τότε που πέθανε ο πατέρας μου.

Οι στάχτες του είναι μαζί μου, όπως ο μπαμπάς μου, είναι εδώ στο σπίτι. Είναι κάτι που θέλω να κρατήσω για όλη μου τη ζωή και όχι να το πετάξω στον ωκεανό ή στη θάλασσα, τους κρατάω μαζί μου. Είναι δίπλα στον μπαμπά μου. Έχω μια μικρή εκκλησία στον κάτω όροφο, ένα παρεκκλήσι και έχω τον μπαμπά μου και τον γιο μου εκεί», ήταν τα συγκλονιστικά λόγια του Κριστιάνο Ρονάλντο. 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top