Ρονάλντο: Η πρώτη ανάρτηση της Τζορτζίνα μετά τον θάνατο του γιου της

Η φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram

Δέκα μέρες μετά από τον θάνατο του γιου της η σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο, Τζορτζίνα, «έσπασε» τη σιωπή της στα social media. 

Η αγαπημένη του star του ποδοσφαίρου, ανέβασε μια φωτογραφία του καλού της στο γήπεδο, χωρίς να κάνει πολλά σχόλια. 

Στη φωτογραφία αυτή, ο CR7 δείχνει συγκινημένος τον ουρανό, αφιερώνοντας το γκολ που πέτυχε με την ομάδα του στον γιο του, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή. Αυτό ήταν και το πρώτο γκολ που έβαλε μετά τον χαμό του γιου του. 

 

 

Στις 18 Απριλίου, ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η Τζορτζίνα είχαν ανακοινώσει την απώλεια του ενός από τα δίδυμα αμέσως μετά τη γέννησή του. 

«Με βαθύτατη θλίψη ανακοινώνουμε τον θάνατο του μωρού μας. Είναι ο μεγαλύτερος πόνος που μπορεί να νιώσει κάθε γονιός. Μόνο η γέννηση του κοριτσιού μας μας δίνει τη δύναμη να ζήσουμε αυτή τη στιγμή με λίγη ελπίδα και ευτυχία. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους γιατρούς και τους νοσηλευτές για όλη τη φροντίδα και την υποστήριξη που μας παρείχαν. Είμαστε συντετριμμένοι και ζητάμε ιδιωτικότητα σε αυτήν την πολύ δύσκολη στιγμή. Αγόρι μας, είσαι ο άγγελός μας. Θα σε αγαπάμε για πάντα», έγραψε ο Πορτογάλος super star, προκαλώντας ένα κύμα παγκόσμιας συμπαράστασης από τους θαυμαστές του. 

 

 

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει πέντε παιδιά, τον 11χρονο Κριστιάνο Τζούνιορ, ο οποίος γεννήθηκε μέσω παρένθετης μητέρας, τα δίδυμα Εύα και Ματέο, που επίσης γεννήθηκαν μέσω παρένθετης μητέρας το 2017. Από τη σχέση του με την Τζορτζίνα έχει αποκτήσει μια κόρη, την Αλάνα, που γεννήθηκε τον Νοέμβριο του 2017 και τη νεογέννητη κορούλα τους που ήρθε στη ζωή στις 18 Απριλίου. 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top