Αντετοκούνμπο: Η μητέρα μου χρησιμοποιούσε σεντόνια αντί για πάνες

«Μεγαλώσαμε με αγάπη και καλοσύνη» συμπληρώνει

Αντετοκούνμπο: Η μητέρα μου έβαζε σεντόνια αντί για πάνες

Στις δύσκολες εποχές που πέρασε ο ίδιος ως παιδί, αλλά και τα αδέρφια του αναφέρθηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε πρόσφατη συνέντευξη του.

Αποκαταστάθηκε το γκράφιτι του Γιάννη Αντετοκούνμπο που είχε βανδαλιστεί

Μιλώντας για την δική του προσωπική εμπειρία τοποθετήθηκε για το θέμα της τιμής στις πάνες. Σύμφωνα με τον ίδιο, οι πάνες θα πρέπει να παρέχονται σε πιο προνομιακή τιμή, καθώς είναι ένα απαραίτητο προϊόν για τα περισσότερα νοικοκυριά. Το επιχείρημα του βάσισε σε προσωπικά του βιώματα.

«Δεν ήμουν ευχαριστημένος από τις αποδείξεις που έπαιρνα από τα Target… Οι πάνες θα έπρεπε να πωλούνται για ένα δολάριο, γιατί όλοι τις χρειάζονται. Μπορώ να το θυμηθώ αυτό. Υπάρχουν παιδιά εκεί έξω που έχουν ανάγκη. Υπάρχουν οικογένειες που δεν μπορούν να προσφέρουν τα απαραίτητα. Στη ζωή μου, με τους γονείς μου, με τον τρόπο που εγώ μεγάλωσα, μπορώ να το καταλάβω. Δεν είχαμε καν πάνες.

Η μητέρα μου έσκιζε τα σεντόνια και τα χρησιμοποιούσε σαν πάνες για τον μικρό μου αδερφό… Δεν είχαμε τα πιο μοδάτα ρούχα, αλλά μας γέμιζαν με αγάπη. Μεγαλώσαμε με αγάπη και καλοσύνη» εξομολογήθηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top