Νόβακ Τζόκοβιτς: Παράταση στο θρίλερ - Ούτε σήμερα η απόφαση

Κανονικά στην κλήρωση του Australian Open ο Σέρβος τενίστας

Νέα παράταση παίρνει το θρίλερ με τον Νόβακ Τζόκοβιτς, καθώς τελικά ούτε σήμερα αναμένεται η ανακοίνωση του υπουργού Μετανάστευσης της Αυστραλίας, Άλεξ Χοκ, για το εάν θα ακυρώσει τη βίζα του.

Η απόφασή του αναμενόταν να ανακοινωθεί χθες, ωστόσο, σύμφωνα με εκπρόσωπο του υπουργείου, αναβλήθηκε για να εξεταστούν νέα δεδομένα.

Παρ’ όλα αυτά η κλήρωση του τουρνουά, παρότι άλλαξε ώρα, πραγματοποιήθηκε και ο Νόβακ Τζόκοβιτς κληρώθηκε με τον Σέρβο συμπατριώτη του Μίομιρ Κεσμάνοβιτς.

Tζόκοβιτς: Η οικογένειά του δεν απάντησε σε «ενοχλητικές» ερωτήσεις

Νωρίτερα, ο Αυστραλός πρωθυπουργός Σκοτ Μόρισον γνωστοποίησε ότι ο Χοκ εξετάζει την ακύρωση της βίζα του Τζόκοβιτς, χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερες πληροφορίες για τις προθέσεις της κυβέρνησης. 

Επανέλαβε πάντως με νόημα ότι οι μη εμβολιασμένοι αλλοδαποί υπήκοοι δεν επιτρέπεται να εισέλθουν στη χώρα εκτός εάν έχουν έγκυρη ιατρική εξαίρεση.

Νόβακ Τζόκοβιτς: Παραδέχθηκε ότι είχε κορωνοϊό και πήγε για φωτογράφιση

Ο Σέρβος τενίστας έχει δεχθεί σκληρή κριτική μετά την παροδοχή του ότι, παρ’ όλο που ήξερε πως νοσούσε από κορωνοϊό δεν έμεινε σε καραντίνα, έχει κάνει ακόμα και φανατικούς υποστηρικτές του να τον κατακρίνουν.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα μπορούσε να αντιμετωπίσει πρόστιμο ή ακόμα και φυλάκιση στη Σερβία μετά την παραδοχή του ότι έσπασε την απομόνωση, ενώ είχε κορονοϊό τον περασμένο μήνα, είπαν οι δικηγόροι, καθώς η πρωθυπουργός της Σερβίας προειδοποίησε ότι από τη συμπεριφορά του προκύπτει «σαφής παραβίαση» των κανόνων.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top