Στράτος Σάββας: Ο ιστορικός παράγοντας του Άτλαντα Κυψέλης έφυγε από τη ζωή

Φτωχότερο το ελληνικό ποδόσφαιρο  

Στράτος Σάββας

Το ελληνικό ποδόσφαιρο ορφάνεψε, αφού έφυγε από τη ζωή ο Στράτος Σάββας που έγραψε ιστορία ως αθλητικογράφος στην Αθηναϊκή, στα Παναθηναϊκά Νέα, στον Παναθηναϊκό κόσμο, στο Τραστ του Γέλιου και στον Οικογενειακό Θησαυρό.  

Το πάθος του για την μπάλα τον οδήγησε να γίνεις σημαντικός παράγοντας ομάδων της Αττικής, όπως: Πατησίων, Γαλατσίου, Παπάγου, Πανθησειακό, ΑΕΚ Λιοσίων και Καλυβίων ενώ άφησε το στίγμα του και στον Δορυφόρο Φθιώτιδας, αλλά και στις ακαδημίες του Ατρόμητου και της Δόξας Βύρωνα. Όμως η μεγάλη του αγάπη που έδωσε την ψυχή του έως το τέλος της ζωής του, ήταν η FC Atlas Longlived, ο ποδοσφαιρικός Άτλαντας Κυψέλης!  

Ο Σάββας ήταν βαθύς γνώστης του παγκόσμιου ποδοσφαίρου και λάτρης της αγγλικής σχολής και με πάθος απαράμιλλο μοίραζε απλόχερα τις γνώσεις του στα παιδιά της ομάδας της Κυψέλης, που μέσα από σκληρή δουλειά κι εντατικές προπονήσεις έγιναν «παιδιά» του! Δεν έριξε ποτέ την μπάλα στην εξέδρα, δεν έχασε ποτέ τον δρόμο και τις αξίες του για το τίμιο, το δίκαιο, το αληθινό.          

Η οικογένεια της FC Atlas Longlived έχασε τον coach, τον πατέρα, τον ηγέτη της αλλά και το ελληνικό ποδόσφαιρο χωρίς τον Στράτο Σάββα δε θα είναι ποτέ το ίδιο… 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top