Φώφη Γεννηματά: Πώς την αποχαιρέτησε ο αθλητικός κόσμος

Η σπουδαία πολιτικός εξέπνευσε στα 56 της χρόνια

Φώφη Γεννηματά

Θλίψη σε όλους τους Έλληνες προκάλεσε η είδηση του θανάτου της σπουδαίας πολιτικού Φώφης Γεννηματά.

Φώφη Γεννηματά: Σπάραξε ο Χαρδαβέλλας στη Ζήνα Κουτσελίνη

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής πάλεψε σκληρά με τον καρκίνου όμως δυστυχώς δε τα κατάφερε.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός την αποχαιρέτησε αναφέροντας:

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, Φώφης Γεννηματά, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών, δίνοντας γενναία μάχη με τον καρκίνο. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει...»

 

 

 

Kαι η ΠΑΕ ΑΕΚ αποχαιρέτησε την Πρόεδρο του Κινήματος Άλλαγής γράφοντας:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ εκφράζει τη θλίψη της για την απώλεια της Φώφης Γεννηματά, η οποία έδωσε με γενναιότητα τη μάχη με τον καρκίνο και αποτέλεσε παράδειγμα για όλους σε ολόκληρη την διάρκεια της ζωής της! Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά της από σύσσωμη την κιτρινόμαυρη οικογένεια!».

 «Ο αγώνας, η αξιοπρέπεια και η διαδρομή της Γυναίκας, της Μητέρας, της Πολιτικού συνιστούν φωτεινό παράδειγμα για όλες και όλους. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους της. Αιωνία της η μνήμη» ανέφερε η ΚΑΕ ΑΕΚ.

Και ο Άρης τίμησε τη σπουδαία Φώφη Γεννηματά. 

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εκφράζει τη θλίψη της για την απώλεια της προέδρου του ΚΙΝ.ΑΛ., Φώφης Γεννηματά, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή, σε ηλικία 56 ετών, έπειτα από πολυετή και γενναία μάχη με την ασθένειά της. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους της» τόνισε η ΠΑΕ Άρης σε ανακοίνωση που εξέδωσε ενώ και η ΚΑΕ έστειλε το δικό της μήνυμα.

 

: «Η ΚΑΕ Άρης εκφράζει τη θλίψη της για τον θάνατο της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, Φώφης Γεννηματά. Η αξιοπρέπειά της ως άνθρωπος και πολιτικός και η γενναιότητα με την οποία έδωσε την άνιση μάχη με τον καρκίνο, αποτελούν φωτεινό παράδειγμα. Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια και τους οικείους της. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τη σκεπάσει...».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top