Η δυσαρέσκεια της ΕΟΕ για τη μη μετάδοση της προσπάθειας του Πετρούνια

Η ΕΡΤ δε μετέδωσε πλάνα από την προσπάθεια του Άρχοντα των Κρίκων

Λευτέρης Πετρούνιας

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε εναντίον της ΕΡΤ επειδή δεν έδειξε ποτέ την προσπάθεια του Λευτέρη Πετρούνια παρόλο που ο αθλητής η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της σε επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε.

Ολυμπιακοί Αγώνες: Πρόκριση Πετρούνια στον τελικό με πρωτιά

«Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια της για το γεγονός ότι προς γενική κατάπληξη, δεν μεταδόθηκε από την ΕΡΤ η προσπάθεια του Ολυμπιονίκη μας Λευτέρη Πετρούνια στον προκριματικό της γυμναστικής στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο Λευτέρης Πετρούνιας έχει δοξάσει επανειλημμένως τη χώρα μας και ο κάθε Έλληνας έχει το δικαίωμα να παρακολουθήσει την προσπάθειά του, ειδικά όταν αυτή γίνεται στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Θέλουμε να ελπίζουμε ότι ανάλογα φαινόμενα δε θα επαναληφθούν μέχρι το τέλος των Αγώνων», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΕΟΕ.

Να σας θυμίσουμε πως η ΕΡΤ μέσα από το μεσημεριανό δελτίο θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους λέγοντας πως «Η καθυστέρηση οφείλεται στον συντονισμό από την πλευρά της ιαπωνικής τηλεόρασης και του σκηνοθέτη» και πως όταν έχουν τελικά τα πλάνα από την προσπάθεια του Πετρούνια θα τα μεταδόσουν αμέσως.

Διαβάστε όλες τις αθλητικές ειδήσεις και δείτε τα τελευταία αθλητικά highlights 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top