Ρονάλντο: Η μαμά του τον θέλει πίσω στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας!

Ο Κριστιάνο έχει συμβόλαιο με τη Γιουβέντους ως τον Ιούνιο του 2022

Κριστιάνο Ρονάλντο

Πού θα συνεχίσει ο Κριστιάνο Ρονάλντο την καριέρα του;

Ενα ερώτημα που απασχολεί πολλούς, μεταξύ των οποίων και τη μητέτα του σταρ της Γιουβέντους, της οποίας η επιθυμία είναι ξεκάθαρη και έχει όνομα: Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Ο 36χρονος έχει συμβόλαιο με την Γιουβέντους μέχρι τον Ιούνιο του 2022 αλλά όλα δείχνουν ότι δεν θα το ολοκληρώσει.

Εκδρομή στο... σπίτι της Ferrari έκανε ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Τουλάχιστον, βάσει των μέχρι τώρα δεδομένων. Αγωνιστικά, πάντως δεν τα πάει και άσχημα μιας και σε 42 ματς μετράει 35 γκολ και 4 ασίστ. Πάντως, τα όσα ακούγονται για το παρόν και το μέλλον του - με τις φήμες να τον θέλουν μακριά από το Τορίνο - κάνει τους ανθρώπους της Σπόρτινγκ Λισαβόνας να αισιοδοξούν για την παρουσία του εκεί.

Όπως τονίζει το ρεπορτάζ της Cuatro, η μητέρα του σούπερ σταρ του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, Μαρία Ντολόρες ντος Σάντος Βιβέιρος ντα Αβέιρο, υποσχέθηκε την Τετάρτη (12/5) στους οπαδούς των «λιονταριών» ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να πείσει το γιο της να επιστρέψει εκεί απ' όπου ξεκίνησε να χτίζει το μύθο του. Μάλιστα, στο εν λόγω δημοσίευμα τονίζεται ότι ο «CR7» είναι έτοιμος να προβεί σε δραστικές περικοπές στις απολαβές του για να φορέσει και πάλι την πράσινη φανέλα και να γράψει την τελευταία σελίδα ενός βιβλίου με άπειρες επιτυχές στο «Ζοσέ Αλβαλάδε».

Kριστιάνο Ρονάλντο: 63.735 ευρώ για το περιβραχιόνιο!

Θυμίζουμε ότι ο Ρονάλντο ξεκίνησε από τις Ακαδημίες της Σπόρτινγκ το 1997 και το 2002 έγινε επαγγελματίας. Το ταλέντο του δεν άργησε να το εντοπίσει ο Φέργκιουσον και με 12.240.000 λίρες τον πήρε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κάνοντας τον την πιο ακριβοπληρωμένη μεταγραφή teenager στην Premier League!

Διαβάστε όλες τις αθλητικές ειδήσεις και δείτε τα τελευταία αθλητικά highlights 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top